Joyetech Coils

In het assortiment van Slimroken.nl vindt u alle originele Joyetech coils die ontwikkeld zijn voor de Joyetech clearomizers zoals de eGo, AIO, eGrip en Cubis series. Voor de juiste coils voor uw clearomizers kijkt u naar de benaming van uw clearomizer. Coils zijn namelijk exclusief voor een type clearomizer ontwikkeld. Indien u twijfelt over de juiste coils voor uw E-sigaret kunt u ook contact met ons opnemen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
15 artikel(en)
15 artikel(en)

Joyetech coils

Deze zijn coils ontworpen voor de clearomizers van Joyetech. Maak uw keuze op basis van het type tank dat u heeft. Dit vindt u in de productbeschrijving. Zo vindt u onder andere coils met een lage weerstand en een hoge weerstand terug in het assortiment.

Welke coils dien ik te bestellen?

Dit is afhankelijk van uw dampgedrag en type tank. Als u wilt weten welke coil u dient te bestellen dan kijkt u naar de specificaties van het type tank en de coil. Voor elke tank zijn namelijk passende coils ontworpen.

Cubis BF coils

De Cubis BF zijn gericht voor de volgende clearomizer modellen: AIO, Cubis, eGrip2 en de Cuboid Mini. Verkrijgbaar in 0.2, 0.25, 0.5, 0.6, 1.0 en 1.5 Ohm. Zo kunt u de gewenste dampervaring zelf afstemmen. Controleer altijd nog even of uw batterij geschikt is voor het type coil.

EX Exceed coils

De EX Exceed is geschikt voor de Exceed D19 en de Exceed Edge clearomizer. Verkrijgbaar in 1.2Ohm en 0.5Ohm. De 1.2Ohm is geschikt voor dampen onder de 8-15W en de 0.5Ohm voor dampen onder de 20-35W. Ze zijn geschikt voor zwel Mouth to lung en Direct to lung dampen.

Coils voor de Notchcore clearomizer

De Notch coils zijn geschikt voor mouth to lung dampen en speciaal geproduceerd voor de Notchcore clearomizer. Dit type heeft een weerstand van 0.45Ohm met een lange levensduur van tussen de twee tot vier weken.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!