Eleaf GZ Coils

Op zoek naar coils voor uw Eleaf Gzeno clearomizer of P100 pod? Op deze pagina vindt u de GZ coils, deze zijn te gebruiken in combinatie met deze tank of pod. In ieder pakje zitten standaard vijf coils in een weerstand naar keuze.

Neem snel een kijkje in het onderstaande assortiment.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Gzeno Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  0.8 Ohm
  1.2 Ohm
  Eleaf GZ Coils

  Eleaf GZ coils voor de Gzeno cleaomizer en iStick P100 pods. 

  Geschikt voor
  Gzeno Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  0.8 Ohm
  1.2 Ohm
  € 9,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Eleaf GZ coils kopen?

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan Eleaf coils, zo ook de GZ coils van het merk. Deze coils zijn te gebruiken in combinatie met de P100 pod of de Gzeno clearomizer. De coils zijn gevuld met organisch katoen, dit zorgt ervoor dat de e-liquid wordt opgenomen.

Wanneer moet ik mijn coil vervangen?

Een coil is een van de weinige onderdelen in een elektrische sigaret die regelmatig vervangen dienen te worden. De coil dient vervangen te worden wanneer de smaak van een e liquid afneemt of wanneer de smaak zelfs verbrand proeft. Gemiddeld gezien gaat een coil één a twee weken mee. Dit kan korter zijn wanneer u gebruik maakt van een relatief zoete liquid, deze verkorten namelijk de levensduur van een coil. Ook wanneer u bovengemiddeld veel dampt zal de coil sneller aan vervanging toe zijn.

Overige Eleaf vape producten

Naast de GZ coils heeft Slimroken een compleet assortiment aan Eleaf producten. U kan deze vape artikelen vinden via de onderstaande categorieën.