Eleaf GTL Coils

Op deze pagina vindt u alle Eleaf GTL coils in het assortiment van Slimroken. De GTL coils worden standaard geleverd per 5 stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstand niveaus. De weerstand wordt bij coils altijd uitgedrukt in Ohm. Hoe hoger het Ohm, hoe beter de kriebel in de keel tijdens het dampen te voelen is.

De GTL coils zijn bedoeld om te gebruiken in de Eleaf GTL Mini pod. Deze pod wordt normaliter bij de iSolo air e-sigaret geleverd.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact op met onze producexperts, zij kunnen u alles vertellen over het juiste gebruik van de elektrische sigaret.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  GTL Mini POD
  Weerstand
  Diverse
  Eleaf GTL Coils

  Coils voor de Eleaf GTL Mini pod.

  Geschikt voor
  GTL Mini POD
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 9,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Eleaf GTL coils

De coils op deze pagina zijn van het merk Eleaf en kunnen worden gebruikt in combinatie met de Eleaf GTL Mini pod. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden, u kan dus zelf de keuze maken welke variant de voorkeur krijgt in uw elektrische sigaret.

De coils met een hoge weerstand zijn geschikt om te gebruiken door Mouth To Lung dampers. De coils met een weerstand van onder de 1.0Ohm zijn geschikt om te gebruiken als Direct To Lung damp. Iedere GTL coil is gemaakt van Kanthal en is aan de binnenkant gevuld met organisch katoen, dit zorgt voor een correcte opname van de e-liquid.

Wanneer moet ik een Eleaf coil vervangen?

Er is geen vast tijdsbestek waarin u een Eleaf coil moet vervangen. Dit hangt namelijk sterk af van uw dampgedrag en het type liquid dat u gebruikt. Over het algemeen zorgt een relatief zoete vloeistof ervoor dat een coil sneller aan vervanging toe zal zijn. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat een coil sneller vervangen moet worden wanneer u veel dampt. U zult merken dat een coil gemiddeld één a twee weken meegaat afhankelijk van uw dampgedrag en type liquid dat u gebruikt.

Overige Eleaf producten

Naast de coils van Eleaf heeft Slimroken een compleet aanbod aan andere type damp/vape producten van dit merk. U kan bij ons terecht voor complete e-sigaret startsets maar ook voor losse clearomizers/pods en box mods. Daarnaast heeft Slimroken ook een breed aanbod aan losse vervangingsonderdelen en accessoires van Eleaf.