Eleaf Coils

Op deze pagina vindt u alle coils van Eleaf. De coils zijn speciaal bij de bijbehorende clearomizer(s) ontwikkeld. U vindt in de productomschrijving terug bij welke clearomizer de verbrander past. Zo vindt u onder andere coils voor de Melo, GS-Air, GS-Air 2 en Ello series terug. De coil is een belangrijk onderdeel van uw dampervaring. Als u vragen heeft over de juiste coils voor uw tank dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
15 artikel(en)
15 artikel(en)

Coils van Eleaf

Op deze pagina vindt u alle coils van het E-sigaretten merk Eleaf. Bij Slimroken.nl vindt u diverse type coils voor verschillende Eleaf clearomizers. Sommige verbranders passen op meerdere tanks van het merk. Let daarom even op of het type coil ook op uw tank past. Eleaf streeft naar hoogwaardige kwaliteit plus een lange levensduur van de coil. Daarnaast is het bedrijf constant bezig met innovatieve ontwikkelingen om hun producten te blijven verbeteren.

Verbranders die passen bij uw clearomizer

Welke coil u nodig heeft voor uw tank is afhankelijk van het type clearomizer. In de productomschrijving vindt u terug voor welke tanks de verbranders geschikt zijn. Daarnaast ziet u daar ook wat voor weerstand het type verbrander heeft en welke specificaties het product bevat.

Melo coils

U vindt vier verschillende types terug voor de Melo Clearomizers. Ze hebben allemaal hun eigen specificaties. Zo verschillen ze in het liquidgebruik en de dampervaring. Voor de dampervaring kijkt u ook naar het vermogen van uw batterij. Zo kunt u de gewenste dampervaring geheel eigen maken. De Melo coils zijn verkrijgbaar van 0.15 Ohm tot en met 0.75 Ohm.

GS-Air coils

Hier vindt u verbranders voor de GS-Air Clearomizer en de GS drive clearomizer. Voor eerstgenoemde vindt u GS-Air coils met een vermogen van 0.15 Ohm en 1.5 Ohm. Voor de GS drive zijn er 0.35 Ohms coils te vinden in het assortiment. Het materiaal van de wick is in beide gevallen organisch katoen. Het liquid verbruik is hier gemiddeld / boven gemiddeld en het dampvermogen hoog / zeer hoog. Afhankelijk van welk type uw nodig heeft.

GS-Air 2 coils

Voor de GS-Air 2 clearomizer heeft u de GS-Air 2 Pure Cotton Coils nodig. Deze zijn per 5 stuks verpakt en hebben een vermogen van 0.75 Ohm. Net zoals de GS-Air zijn is het materiaal van de GS-Air 2 ook organisch katoen en zorgen deze voor een hoog dampvermogen met een gemiddeld liquid verbruik.

Ello Coils

Er zijn zeven verschillende Ello coils in het assortiment waaruit u kan kiezen. Deze passen op alle Ello clearomizers. Voor de gewenste dampervaring kunt u het beste de productinformatie bekijken, zodat u zeker bent van uw eventuele aankoop. Als u twijfelt dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!