Aspire Tigon Coils

De coils op deze pagina zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de Aspire Tigon clearomizer/tank.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Tigon Tank
  Weerstand
  0.4 Ohm
  1.2 Ohm
  Aspire Tigon Coils

  Set van vijf coils, geschikt voor de Tigon clearomizer van Aspire.

  Geschikt voor
  Tigon Tank
  Weerstand
  0.4 Ohm
  1.2 Ohm
  € 16,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire Tigon coils kopen?

Bij Slimroken hebben we alle coils van Aspire op voorraad, zo ook de coils voor de Tigon clearomizer. Deze coils zijn beschikbaar in de weerstanden van 0.4Ohm en 1.2Ohm, zo heeft u zelf de keuze welke weerstand de voorkeur krijgt. De weerstand wordt altijd uitgedrukt in Ohm/Ohms. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger de weerstand, hoe groter de kriebel in de keel. Bij coils met een lagere weerstand komt de smaak in een liquid juist beter tot haar recht. Het ligt dus aan uw eigen wensen welke weerstand de voorkeur krijgt.

De Aspire Tigon coils worden geleverd per vijf stuks in één verpakking.

Wanneer moet ik een coil vervangen?

Er is geen vast tijdsbestek waarin een coil meegaat. De levensduur van een coil is sterk afhankelijk van uw dampgedrag. Hoe vaker u de elektrische sigaret gebruikt, hoe eerder de coil zal verbranden. Bij gemiddeld gebruik gaat een coil één a twee weken mee.

Overige Aspire producten

Naast de coils voor de Aspire Tigon hebben we bij Slimroken ook coils voor andere clearomizers of e sigaretten. Ook vindt u bij ons een compleet aabod aan Aspire startsets en losse mods/batterijen.

Heeft u vragen over het gebruik van coils? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts kunnen al u vragen omtrent elektronisch roken beantwoorden. Contact kan worden gelegd via mail, telefonisch of de chatfunctie op onze website.