Aspire BVC Coils

Op zoek naar een coil voor uw Aspire K1, Atlantis of Nautilus tank/clearomizer? Op deze pagina vindt u alle soorten BVC coils, deze coils zijn geschikt om te gebruiken in de eerder genoemde Aspire clearomizers. De coils zijn beschikbaar in verschillende varianten met ieder een eigen weerstand, ook wel Ohm genoemd.

Neem een kijkje in het onderstaand assortiment voor het complete overzicht Aspire BVC coils.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Atlantis Tank
  Weerstand
  0.3 Ohm
  0.5 Ohm
  Atlantis BVC Sub Ohm Coils (5 St.)

  Deze coils zijn geschikt voor de Aspire Atlantis clearomizer.

  Geschikt voor
  Atlantis Tank
  Weerstand
  0.3 Ohm
  0.5 Ohm
  € 29,99
 • Geschikt voor
  Nautilus 2
  Tank
  Weerstand
  0.7 Ohm
  Aspire Nautilus 2 BVC Coils (5 St.)

  Geschikt voor de Nautilus 2 en de Triton Mini tank. 0.7 Ohm Coils verpakt per 5 stuks.

  Geschikt voor
  Nautilus 2
  Tank
  Weerstand
  0.7 Ohm
  € 19,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire BVC coils kopen?

Bij Slimroken bent u aan het juiste adres voor BVC coils. Deze Aspire coils zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met een clearomizer of tank van het merk. De coils zijn beschikbaar in een aantal weertanden, dit geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke weerstand/Ohm de voorkeur krijgt. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger de weerstand van een coil, hoe groter de throat-hit (gier in de keel) aanvoelt. Bij coils met een lagere weerstand komt de smaak (het aroma) in een e liquid beter tot haar recht.

Heeft u andere vragen over welke weerstand geschikt is voor u? Neem dan contact op met onze productexperts middels de chatfunctie (rechtsonder in het scherm), een telefoon gesprek of een mail.

Wanneer moet ik een coil vervangen?

Een coil is onderhevig aan slijtage. U dient de coil dan ook te vervangen, deze gaan niet oneindig lang mee. Wanneer de smaak van een e liquid afneemt of wanneer de smaak verbrand begint te proeven dan moet u de coil direct vervangen. Een coil kan u in de meeste gevallen erin of eruit draaien. Bij het plaatsen van een nieuwe coil dient u altijd 10 tot 15 minuten te wachten alvorens u de elektrische sigaret weer in gebruik neemt.

Kort samengevat is er geen vast tijdsbestek waarin een coil aan vervanging toe is. Meestal geven wij één a twee weken aan maar dit is sterk afhankelijk van hoe vaak u de elektrische sigaret gebruikt. Daarnaast zorgen zoetere liquids er ook voor dat een coil minder lang zal meegaan.

Overige Aspire producten

Naast de coils van Aspire bestaat ons assortiment ook uit andere producten. Deze producten kan u vinden via de onderstaande categorien: