Aspire BP Coils

Bent u op zoek naar de Aspire BP coils? Deze vindt u op deze pagina. De coils zijn bedoeld om te gebruiken in een Aspire e-sigaret of pod.

De BP coils kunnen worden gebruikt in de Aspire BP pod en de Nautilus pod. Weet u niet zeker of deze coil in uw elektronische sigaret past? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en extra uitleg.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  BP80 POD
  Nautilus X POD
  Weerstand
  0.17 Ohm
  0.3 Ohm
  1 Ohm
  Aspire BP Coils

  Aspire coils voor de BP80 en Nautilus X pod.

  Geschikt voor
  BP80 POD
  Nautilus X POD
  Weerstand
  0.17 Ohm
  0.3 Ohm
  1 Ohm
  € 13,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire BP coils

De BP coils van het merk Aspire zijn bedoeld om te gebruiken in de BP én de Nautilus pod. Deze pods hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2ml en zijn geproduceerd om enkel gebruikt te worden in combinatie met de coils op deze pagina.

De coils zijn beschikbaar in de onderstaande weerstanden. De weerstand wordt altijd uitgedrukt in Ohm en hierbij geldt de regel: hoe hoger het Ohm, hoe beter de smaak van een liquid tot haar recht komt.

 • 0.17Ohm (45 - 55W)
 • 0.3Ohm (30 - 40W)
 • 1Ohm (10 - 16W)

U kan de coils gebruiken om zowel mouth-to-lung als direct-to-lung te dampen. Voor MTL raden wij aan om te kiezen voor de weerstand van 1.0 of hoger. Wilt u DTL dampen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een brander van onder de 1 Ohm.