Aspire Atlantis EVO Coils

De coils op deze pagina zijn bedoeld om te gebruiken in combinatie met de Aspire Atlantis EVO clearomizer/tank. De coils worden standaard geleverd per vijf stuks en hebben een weerstand van 0.5Ohm.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Atlantis EVO Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  Aspire Atlantis EVO Coils (5 St.)

  Aspire Atlantis EVO coils.

  Geschikt voor
  Atlantis EVO Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  € 29,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire Atlantis EVO coils kopen?

De coils op deze pagina zijn enkel bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met de Aspire Atlantis EVO clearomizer/tank. Deze tank heeft een e liquid capaciteit van 2ml. Bij aankoop van een pakje coils krijgt u vijf coils geleverd, deze coils zijn gevuld met organisch katoen. Katoen zorgt ervoor dat de e liquid worden opgenomen in de coil.

Wanneer moet ik mijn coil vervangen?

Een coil is aan vervanging toe wanneer de smaak van een e liquid afneemt of wanneer de smaak zelfs verbrand begint te proeven. Er is geen vast tijdsbestek waarin dit gebeurt. Wanneer u veel dampt zal de coil binnen één week vervangen moeten worden. Dampt u weinig? Dan kan een coil tot twee weken of zelfs langer meegaan. Daarnaast staan zoetere e liquids er ook om bekend om de levensduur van een coil te verkorten.

Overige Aspire producten

Naast de Atlantis EVO coils heeft Slimroken ook complete startsets en losse mods in het assortiment. Ook kan u bij ons terecht voor andere coils voor Aspire clearomizers of pod systeem elektrische sigaretten.

Mist u een bepaald product? Laat het ons weten, dan zouden wij dit in de toekomst in ons assortiment kunnen opnemen.

Voor overige vragen mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Ons team van productexperts staat dagelijks klaar om u te helpen bij het maken van een juiste en veilige keuze.