ZenSations Coils

Op deze pagina zijn alle coils voor de ZenSations clearomizers terug te vinden. Slimroken heeft coils voor de STAR, Angel en Angel clearomizer met airflow in zijn assortiment opgenomen.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Angel Tank
  Weerstand
  2.2 Ohm
  ZenSations Angel Coils (3 St.)

  Een set van drie coils geschikt voor de ZenSations Angel clearomizer.

  Geschikt voor
  Angel Tank
  Weerstand
  2.2 Ohm
  € 7,95
 • Geschikt voor
  Angel Tank
  (Airflow)
  Weerstand
  1.8 Ohm
  ZenSations Angel Coils (Airflow) (3 St.)

  Deze coils zijn geschikt voor de ZenSations Angel clearomizer. Verpakt per 3 stuks.

  Geschikt voor
  Angel Tank
  (Airflow)
  Weerstand
  1.8 Ohm
  € 7,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

ZenSations coils kopen bij Slimroken?

Slimroken heeft een breed assortiment aan ZenSations producten. Zo ook de clearomizers en de bijbehorende coils voor deze clearomizers. Een coil zorgt ervoor dat de E-liquid in een clearomizer verdampt. Het is hiermee het enige onderdeel van de E-sigaret die vervangen dient te worden.

Het assortiment van Slimroken bestaat uit drie verschillende coils. Deze coils zijn ieder geschikt voor een clearomizer van ZenSations. Het is hierdoor dus belangrijk om goed te onderzoeken welke coils u nodig heeft. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat u de verkeerde coils besteld.

Alle coils van ZenSations hebben een hoge weerstand. Een hoge weerstand staat gelijk aan een rijke smaakbeleving. Zo komt de smaak van een E-liquid dus op een correcte manier tot zijn recht.

De coils gaan gemiddeld één a twee weken mee. Dampt u veel? Dan kan het zo zijn dat de coil sneller zal verbranden. In dit geval proeft u een duidelijk verbrande/vervelende smaak. U dient de ZenSations coil dan gelijk te vervangen. Wanneer u een nieuwe coil plaatst is het belangrijk om deze de eerste keer goed in te laten trekken met E-liquid. Vul de clearomizer met E-liquid en laat deze dan minimaal voor vijftien minuten staan alvorens u opnieuw begint met dampen.

De ZenSations STAR coils

De ZenSations STAR coils zijn enkel geschikt voor de STAR clearomizer van het merk. De coils hebben een weerstand van 1.6Ohm en zijn verpakt per drie stuks. De hoge weerstand van deze coils zorgt ervoor dat de coils een correcte smaakbeleving afgeven.

ZenSations heeft de STAR coils voorbewerkt met een neutrale en nicotineloze E-liquid. Dit geeft u als voordeel dat de coils minder snel zullen verbranden. Daarnaast is de kans op een ''dry hit'' ook een stuk kleiner. Een ''dry hit'' kan het gevolg zijn van een coil die niet goed genoeg is voorbewerkt. Meestal heeft de E-liquid niet genoeg tijd gehad om in te trekken in de coil.

Een leuk feitje van deze coils is dat ze gelijk zijn aan de Justfog 14 Serie coils. U kunt dus ook gebruik maken van deze coils.

De ZenSations Angel coils

De Angel coils van ZenSations zijn verkrijgbaar in twee varianten. Dit komt door het feit dat ZenSations ook twee verschillende Angel clearomizers heeft ontwikkeld. Het verschil tussen deze twee clearomizers is de airflow ring. De ''normale'' Angel tank heeft géén verstelbare airflow ring, u kunt deze airflow dus niet aanpassen naar eigen wens. De Angel clearomizer mét airflow ring heeft onder het Pyrex glaasje een ring zitten die kan worden afgesteld naar eigen smaak.

Overige producten van ZenSations

Naast de coils heeft ZenSations ook andere producten. Een groot deel van deze producten worden verkocht via de website van Slimroken. U kunt de overige categorieën kunt u vinden via de kopjes hieronder:

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.