WISMEC Coils

Op deze pagina vindt u coils van het merk WISMEC. Dit merk richt zich met de coils op de beginnende en de ervaren dampers met onder andere een RBA kit. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Over Wismec coils

WISMEC is een merk dat innovatieve coils op de mark brengt. Deze verhittingselementen zijn ontworpen voor clearomizers/tanks van hetzelfde merk. Hoge kwaliteit staat hoog in het vaandel en het optimaliseren van de dampervaring is daar één van.

Reux/Amor mini coils

De Reuz/Amor mini coils is gemaakt voor de Reux Mini clearomizer. De coil is verkrijgbaar in de weerstand van 0.2Ohm en is gemaakt van kanthal met wick materiaal van organisch katoen. De lage weerstand zorgt voor een zeer hoog dampvermogen.

WISMEC WM coils

De WM coils zijn speciaal ontworpen voor de Gnome tank en is verkrijgbaar in de weerstanden 0.15Ohm, 0.2Ohm en 0.4Ohm. Voor deze verschillende weerstanden geldt een aanbevolen wattage. Deze vindt u terug op de productpagina. De bouwstof van deze coil is Kanthal en het materiaal van de wick is organisch katoen.

WM RBA kit

Deze WM RBA kit is gemaakt voor de Gnome tank die geleverd wordt met de Reuleaux RX GEN 3 startkit. Dit zijn herbouwbare verdampers voor de damper die zijn eigen verbrander in elkaar wilt zetten.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!