WISMEC Coils

Op deze pagina vindt u coils van het merk WISMEC. Dit merk richt zich met de coils op de beginnende en de ervaren dampers met onder andere een RBA kit. 

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  GNOME Tank
  Weerstand
  Diverse
  WISMEC WM RBA kit

  Complete RBA kit voor de Wismec GNOME tank.

  Geschikt voor
  GNOME Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 12,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

WISMEC coils kopen?

WISMEC is een merk dat innovatieve coils op de mark brengt. Deze verhittingselementen zijn ontworpen voor clearomizers/tanks van hetzelfde merk. Hoge kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het optimaliseren van de dampervaring is daar één van.

U kunt de coils van WISMEC dus enkel gebruiken in combinatie met de tanks van WISMEC zelf. Iedere coil heeft namelijk een aparte aansluiting die verschilt per coil-soort.

WISMEC WM coils

De WM coils zijn speciaal ontworpen voor de WISMEC Gnome tank. De coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden van 0.15Ohm, 0.2Ohm en 0.4Ohm. Voor deze verschillende weerstanden geldt een aanbevolen wattage. Deze vindt u terug op de productpagina. De bouwstof van deze coil is Kanthal en het materiaal van de wick is organisch katoen. Deze katoensoort staat er om bekend om de liquid op een correcte manier op te nemen. Daarnaast is de kans op dry-hits ook een stuk kleiner.

Overige WISMEC producten

WISMEC heeft naast coils ook een hoop andere producten geproduceerd. Een aantal producten zijn dan ook opgenomen in het assortiment van Slimroken. U kunt deze producten vinden via de onderstaande kopjes:

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.