Vivakita & Vaptio Coils

Bent u opzoek naar Vivakita of Vaptio coils? Bij Slimroken vindt u diverse coils van deze merken. Alle producten zijn 100% origineel en veilig om te gebruiken. Onderstaand zijn alle coils weergeven.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Fusion Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.8 Ohm
  Vivakita Fusion II Coils (5 St.)

  Coils voor de Vivakita Fusion II. Verpakt per 5 coils.

  Geschikt voor
  Fusion Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.8 Ohm
  Vanaf: € 12,95
 • Geschikt voor
  P3 Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vaptio PIII Coils (5 St.)

  Coils voor de Vaptio PIII tank. Verkrijgbaar in meerdere weerstanden.

  Geschikt voor
  P3 Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 13,95
 • Geschikt voor
  Palo Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.2 Ohm
  Vaptio Palo Coils

  Vijf vervangende coils voor de Vapito Palo.

  Geschikt voor
  Palo Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.2 Ohm
  € 9,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vivakita of Vaptio coils kopen?

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan Vivakita en Vaptio coils. Deze coils zijn bedoeld om te gebruiken in een elektrische sigaret of clearomizer/tank van de genoemde merken. Iedere e-sigaret maakt gebruik van een specifieke coil die is ontwikkelt om te gebruiken in het desbetreffende apparaat.

De coils van Vivakita en Vaptio zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De weerstand van een coil wordt altijd aangegeven als Ohm. Hoe hoger de Ohm/weerstand van een coil, hoe beter de gier in de keel te voelen is. De gier is de prikkel die wordt gevoeld tijdens het dampen van een e-liquid.

Vaptio Palo coils

De Vaptio Palo coils zijn geschikt om te gebruiken in de gelijknamige Palo clearomizer of e-sigaret. De coils zijn verkrijgbaar in twee weerstanden: 0.6 en 1.2Ohm. Hoe hoger de weerstand van een coil, hoe beter de smaak van een e-liquid naar voren komt. Ook is de gier in de keel beter te proeven bij coils met een hoge weerstand.

Bij coils met een relatief lage weerstand is de dampproductie juist weer wat hoger.

Vivakita Fusion II Coils

Op deze pagina vindt u vervangbare Fusion II coils voor de Fusion II en Vivakita Fusion Special kit. U kunt kiezen uit een weerstand van 0.25Ohm of 0.8Ohm. Het betreft een single coil die opgemaakt is uit kanthal draad met organisch katoen. Ze zijn geschikt voor Sub-Ohm dampen.

De coils zijn te gebruiken met vrijwel iedere type e-liquid, de PG/VG verhouding maakt hierbij dus niet uit.

Vaptio PIII Coils

Op deze pagina vindt u originele vervangbare Vaptio PIII coils voor de PIII clearomizer die standaard wordt geleverd met de Vaptio PIII startset. De single coil is verkrijgbaar in drie verschillende weerstanden van 0.15Ohm, 0.25Ohm en 0.8Ohm. Door de toevoeging van organisch katoen levert deze verbrander een goede smaak- en dampbeleving.

Contact

Heeft u vragen over de coils van Vivakita of Vaptio? Dan bent u vrij om contact met ons op te nemen. Onze productexperts kunnen u alles vertellen over de e-sigaret, coils en andere bijbehorende producten.