Uwell Coils

Hier vindt u 100% originele en hoogwaardige kwaliteit coils van het merk Uwell met coils voor o.a. de Uwell Crown 3 en Uwell Valyrian clearomizers. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Hier kunt u Coils van Uwell kopen

Op deze pagina vindt u alle coils van Uwell. Deze verhittingselementen zijn allemaal origineel en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Afhankelijk van het type clearomizer dat u heeft of wilt bestellen, is het mogelijk om met verschillende weerstanden te dampen. De weerstanden bij Uwell zijn over het algemeen laag. Dit betekent dat ze een grote dampproductie afgeven.

Over de Whirl coils

Whirl coils zijn gemaakt voor de Whirl 22 startset, zijn verpakt per vier stuks en hebben een weerstand van 0.6Ohm. Het bouwstof van de verbrander is nichrome en het materiaal van de wick is organisch katoen. Wilt u meer weten over de bouwstoffen? Lees dan het artikel “waaruit bestaat een coil?”.

Valyrian coils

Valyrian coils hebben een lage weerstand van 0.15Ohm wat deze verbrander geschikt maakt voor Sub-Ohm dampen. Het model is ontworpen voor de Valyrian clearomizer. Het bouwstof is kanthal en het materiaal van de wick is organisch katoen. Organisch katoen staat erom bekend dat het goed E-liquid op kan nemen.

Uwell Crown IV coils

De Crown IV coil is ontwikkeld voor de Crown IV clearomizer. Ze zijn verpakt per vier stuks en verkrijgbaar met een weerstand van 0.2Ohm en 0.4Ohm. Deze weerstanden betekenen dat het verhittingselement ook gebruikt kan worden voor Sub-Ohm dampen. Daarnaast is deze dual coil ook geschikt voor Temperature control. De materialen die gebruikt zijn organisch katoen en SS904L. Dit staat garant voor een unieke smaak- en damproductie.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!