Coils voor een SmokeStik tank/clearomizer

De coils van SmokeStik zijn enkel bedoeld om te gebruiken in combinatie met de clearomizers en tanks van het merk. Let dus goed op welke coils u nodig heeft alvorens u een bestelling plaatst.

Bij Slimroken kan u ook terecht voor de SmokeStik cartridges. Deze voorgevulde pods maken gebruik van een interne coil en daarbij hoeft de coil dus nooit handmatig vervangen te worden.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Ultra tank
  Verpakking
  3 stuks
  SmokeStik - Ultra Coils (3 St.) Coils voor de SmokeStik Ultra.
  Geschikt voor
  Ultra tank
  Verpakking
  3 stuks
  € 9,90
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik coils kopen bij Slimroken?

Bij Slimroken kunt u alle coils van het merk SmokeStik vinden. SmokeStik is een merk dat normaliter enkel elektrische sigaretten die werken op cartridges verkoopt. Veel coils hebben zij dan ook niet, de Ultra coils zijn de meest gebruikte coils. Deze worden gebruikt in de SmokeStik Ultra e-sigaret en worden standaard geleverd in een pakje met drie stuks.

SmokeStik cartridges

Naast de coils van SmokeStik heeft het merk voornamelijk cartridges in haar assortiment. Een cartrigde is een voorgevulde pod met liquid en een ingebouwde coil. Wanneer de cartridge leeg is dient u deze in zijn geheel weg te gooien en te vervangen voor een nieuw exemplaar. U hoeft bij dit type pod dus nooit gebruik te maken van losse liquids of coils.

Overige SmokeStik producten

Naast de coils van SmokeStik heeft Slimroken ook andere vape producten van dit merk in haar assortiment opgenomen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een complete e-sigaret startset. Deze werken altijd op een interne batterij en worden geleverd inclusief catridges (indien hier gebruik van wordt gemaakt) en een oplaad kabel. Ook kan u bij Slimroken terecht voor losse Smokestik batterijen.

Zoals eerder verteld heeft SmokeStik een aantal voorgevulde pods in het assortiment. Heeft u een elektrische sigaret die werkt in combinatie met een clearomizer die u zelf moet vullen? Dan kan u kiezen voor de e-liquids van het merk. Deze zijn verkrijgbaar in de smaken tabak en menthol. Ieder flesje met liquid wordt geleverd met een inhoud van 10ml en bevat een kindveilige sluiting.