Sense Coils

Op deze pagina vindt u coils van het merk Sense voor onder andere de Sense Herakles V2 clearomizer.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Herakles V2 Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  Sense Herakles V2 Coils (5 St.)

  Coils voor de Sense Herakles clearomizer.

  Geschikt voor
  Herakles V2 Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  € 17,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Sense Coils kopen bij Slimroken?

In het assortiment van Slimroken.nl vindt u alle originele coils van Sense. De hoogst haalbare kwaliteit en bijbehorende veilig wordt gewaarborgd bij het merk. Deze verhittingselementen zijn speciaal ontwikkeld voor bijbehorende tanks van Sense. Coils zijn altijd speciaal ontwikkeld voor een type tank en passen vaak niet in tanks van andere merken. Welk verhittingselement u dient te bestellen is naast de gewenste dampervaring daarom deels afhankelijk van het type tank dat u in bezit heeft en/of wilt bestellen.

Sense Herakles V2 coils

De Herakles V2 coil is speciaal ontworpen voor de Herakles clearomizer en is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Namelijk in 0.2Ohm en 0.4Ohm. Deze weerstand zorgt voor een zeer hoog dampvermogen.

V2 0.2Ohm

De 0.2Ohm variant is gemaakt van roestvrijstaal en bevat organisch katoen. Hierdoor krijg je geen nare bijsmaak van de coil. Wij adviseren om met een ohmage van 0.2 te dampen tussen de 35W en 75W.

V2 0.4Ohm

De 0.4Ohm coil is gemaakt van standaard kanthal draad en bevat organisch katoen. Het verhittingselement heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Voor dit type adviseren wij te dampen met een weerstand tussen de 35W en 100W.

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.