Kangertech Coils

Kangertech Coils geschikt voor o.a. de Kangertech Aero Tank, Evod Toptank en CL tank. Bekijk de specificaties van de coils voor meer informatie over de geschiktheid per clearomizer. Bij vragen over de juiste coils voor uw Kangertech tank kunt u contact met ons opnemen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
5 artikel(en)

Kangertech Coils 

Kangertech heeft de dual coils geïntroduceerd waardoor de populariteit van het merk erg is gegroeid. Deze coils zijn uitgerust met twee verbrandingsdraden waardoor meer damp ontstaat. Daarnaast gaan ze ook nog is langer mee. Wanneer de damp aanzienlijk verminderd tijdens het roken, is het raadzaam de coil te vervangen. Doorgaans is de levensduur van een coil 2 tot 3 weken. De dual coils zijn helaas niet in alle E-sigaretten van Kangertech aanwezig en ook niet in alle te demonteren. Controleer daarom alvorens of de starterset van uw keuze geschikt is voor een bepaalde coil. 

Kangertech CLOCC coils

Deze CLOCC coils zijn ontwikkeld voor de Kangertech CL-Clearomizer. De bouwstof van de atomizer head is roestvrijstaal en het materiaal van de wick is organisch katoen. Door de lage weerstand van 0.15Ohm en/of 0.5Ohm is dit verhittingselement geschikt voor Sub-Ohm en Temperature control dampen. Beide ohmages hebben een hoog dampvermogen met een gemiddeld liquidverbruik.

Kangertech VOCC-T coils

De VOCC-T coils zijn geschikt voor meerdere modellen, waaronder de Aero Clearomizer MOW en de Top Clearomizer Evod. De bouwstof van de atomizer head is opgebouwd uit kanthal draad en het materiaal van de wick is organisch katoen. De weerstand van 1.8Ohm levert een gemiddeld dampvermogen op en een laag liquidverbruik.

Overige verhittingselementen van Kangertech

Wilt u meer informatie over de overige verhittingselementen? Navigeer dan naar het gewenste product voor alle overige productinformatie.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!