Kamry Coils

Originele Kamry coils geschikt voor de K1000 e-pipe en Kamry Micro.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Vind hier uw coils van Kamry

Kamry staat bekend om de E-Pipes en de compacte Micro E sigaret. Dit zijn ook de modellen die wij bij Slimroken.nl in ons assortiment hebben. Voor deze modellen hebben wij ook bijbehorende coils. Twijfelt u welke verbrander u moet gebruiken? Lees dan het artikel: Welke coil moet ik gebruiken?. Het speciale onderzoeksteam van Kamry heeft hoge kwalitatieve coils ontwikkeld met een lange levensduur, zodat de gebruiker zoveel mogelijk uit zijn/haar dampervaring kan halen. Daarnaast zijn deze elektrische sigaretten en bijbehorende coils zo ontworpen dat zij een positief effect kunnen hebben op het stoppen met roken van traditionele tabak.

Kamry K1000 Plus coils

De K1000 Plus coils zijn speciaal ontworpen voor de K1000 Plus E-pipe en de X6 mini Plus clearomizer. U ontvangt per verpakking vijf coils die gemaakt zijn van roestvrijstaal. Deze hebben een weerstand van 0.5Ohm. Dit levert een hoog dampvermogen op. Slimroken.nl adviseert om te dampen met een wattage van 21W tot 35W.

Kamry X6 Micro coils

De X6 Micro coils zijn ontwikkeld voor de Kamry Micro Startset. U ontvangt per verpakking vijf coils die gemaakt zijn van roestvrijstaal. Deze atomizer heeft een weerstand van 2.2Ohm dat een gemiddeld dampvermogen betekent met een laag liquidverbruik. Het materiaal van de wick is organisch katoen.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!