Innokin Coils

Hier kunt u alle coils vinden van het merk Innokin. De coils van Innokin staan erom bekend dat de smaakbeleving centraal staat.

Indien u niet weet welke coil in welke tank past, dient u de productpagina te bekijken waarbij staat welke coil geschikt is voor de desbetreffende coil. Met vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! Deze helpen u graag verder

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Zlide Tank
  Weerstand
  0.8Ohm
  1.2Ohm
  Innokin Zenith Coils

  Vijf coils voor de Innokin Zlide. Beschikbaar in verschillende weerstanden.

  Geschikt voor
  Zlide Tank
  Weerstand
  0.8Ohm
  1.2Ohm
  € 12,99
 • Geschikt voor
  Prism T20S
  Weerstand
  0.8Ohm
  1.5Ohm
  Innokin Prism S Coils

  Deze coils zijn geschikt voor de Innokin Prism T20S tank.

  Geschikt voor
  Prism T20S
  Weerstand
  0.8Ohm
  1.5Ohm
  € 11,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin coils kopen bij Slimroken?

Coils van Innokin zijn speciaal ontworpen voor clearomizers van Innokin. Elk type coil past in een bijbehorende clearomizer. Net zoals bij de clearomizers streven zij met de coil naar een innoverend model. De coils worden geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en zijn 100% origineel en veilig.

Kijk naar het type coil om te ondervinden voor welke clearomizer deze is ontwikkeld.

Innokin Zenith MTL coils

De Zenith MTL coils zijn ontworpen voor de Zenith clearomizer en geschikt voor Mouth-To-Lung dampen. U heeft de keuze uit twee verschillende weerstanden. Hierdoor heeft u de keuze uit een gemiddelde en/of hoge dampproductie.

Innokin Prism T20S coils

De Prism T20S coil is gemaakt voor de Prism T20S tank. Deze tank vindt u ook terug in de Endura T20-S startset. Het betreft een innoverende coil die ontworpen is van Japans katoen. Dit zorgt voor een meer pure smaak. De coils zijn verkrijgbaar in 1.5Ohm en 0.8Ohm. Dit maakt de coil geschikt voor hogere VG liquids.

Overige Innokin artikelen

Naast de clearomizers en bijbehorende coils heeft Slimroken meer artikelen van Innokin in haar assortiment opgenomen. U kunt eenvoudig naar deze categorieën navigeren via de onderstaande knoppen:

 • Innokin e-sigaret

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.