Innokin Coils

Hier kunt u alle coils vinden van het merk Innokin. De coils van Innokin staan erom bekend dat de smaakbeleving centraal staat. De beleving tijdens het dampen is uitstekend wanneer uw de coil gecombineerd met een van de Innokin tanks.

Indien u niet weet welke coil in welke tank past, dient u de productpagina te bekijken waarbij staat welke coil geschikt is voor de desbetreffende coil. Met vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Coils van Innokin

Coils van Innokin zijn speciaal ontworpen voor clearomizers van Innokin. Elk type coil past in een bijbehorende clearomizer. Net zoals bij de clearomizers streven zij met de coil naar een innoverend model. De verbranders worden geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en zijn 100% origineel en veilig. Kijkt u bij het type coil voor welke clearomizer deze is ontwikkeld.

Innokin Zenith MTL coils

De Zenith MTL coils zijn ontworpen voor de Zenith clearomizer en geschikt voor Mouth-To-Lung dampen. U heeft de keuze uit twee verschillende weerstanden. Hierdoor heeft u de keuze uit een gemiddelde en/of hoge dampproductie.

Innokin Prism T20-S coils

De Prism T20S coil is gemaakt voor de Prism T20-S tank. Deze tank vindt u ook terug in de Endura T20-S startset. Het betreft een innoverende coil die ontworpen is van Japans katoen. Dit zorgt voor een meer pure smaak. De verbranders zijn verkrijgbaar in 1.5Ohm en 0.8Ohm. Dit maakt de coil geschikt voor hogere VG liquids.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!