IJOY Coils

Originele IJOY coils geschikt voor de IJOY limitless XL, SOLO V2m Captain Mini en MAXO12 clearomizers.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
5 artikel(en)

Coils van IJOY

IJOY is trots op de innovatieve coils die zij ontwikkelen. Dit hebben zij onder andere gedaan met een nieuw geïntroduceerde twaalfvoudige coil. Zij noemen zichzelf één van de leiders op het gebied van elektrisch roken. Bij al hun producten streeft het bedrijf naar kwaliteit. Naast het ontwikkelen van innovatieve verbranders richten zij zich ook op het imago van de elektrische sigaret en toebehoren.

Welke IJOY coils zijn geschikt voor mijn clearomizer?

De coils van IJOY zijn speciaal ontwikkeld voor bijbehorende clearomizers van het merk. Zowel bij de clearomizer als bij het type coil staat aangegeven voor welke coil/tank zij geschikt zijn. Als u toch nog twijfelt dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

IJOY Captain Mini 3 coils

De Captain Mini coils zijn ontworpen voor de Captain Mini Sub Ohm tank. Het materiaal van de verbrander is organisch katoen en is verkrijgbaar met een weerstand van 0.3Ohm of 0.5Ohm. Deze weerstand zorgt voor een zeer hoge dampproductie.

IJOY Maxo V12-C12 coils

De Maxo V12-C12 coils zijn ontworpen voor de Maxo 12 Tank. Met dit type coil presenteert het merk een hoogtepunt met een nieuw geïntroduceerde twaalfvoudige coil. Verkrijgbaar in 0.12Ohm die een wattage tot 315W ondersteunt. Deze coil zorgt voor een zeer hoge dampproductie.

Overige coils

Voor meer informatie over de overige verbranders navigeert u naar de gewenste coil.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!