VOOPOO clearomizers

VOOPOO is vanaf 2014 actief als bedrijf. Sinds het bedrijf in 2017 werd overgenomen door het Amerikaanse merk Woody Vapes ging het officieel de E-sigarettenindustrie in. Ze ontwikkelde zich als snel en de verkopen namen wereldwijd toe. Het verkoopgebied van VOOPOO strekt zich over verschillende grote continenten als Noord-Amerika, Europa, Rusland en Azië. Op deze pagina vindt u de clearomizers van het merk.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Een clearomizer van VOOPOO

VOOPOO is sinds 2017 actief in de E-sigaretten industrie. Dit maakt het een jong en innoverend bedrijf. De innovatie is duidelijk terug te zien in de producten die ze produceren voor de vaping markt. De visie van VOOPOO is duidelijk. Ze willen tientallen miljoenen gebruikers wereldwijd tot hun dienst zijn doormiddel van de E-sigaretten.

Het merk streeft naar veiligheid en is hierdoor voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën. Wanneer u kiest voor VOOPOO zult u merken dat de details niet worden vergeten. De afwerking is een belangrijk punt bij het bedrijf.

Waarom zou u een VOOPOO clearomizer kopen?

Slimroken heeft één VOOPOO clearomizer in het assortiment. Dit komt door het feit dat VOOPOO nog een relatief jong merk is. De frisse visie van het merk is duidelijk terug te vinden in de producten die ze produceren, dus ook de clearomizers. De tanks hebben allemaal een 510-aansluiting. Hierdoor zijn ze compatibel met bijna alle modellen. Kijk naar de specificaties van uw E-sigaret om te zien welke aansluiting de mod/batterij heeft.

De Uforce clearomizer

De Uforce clearomizer staat bekend om zijn gebalanceerd inhalatiesysteem. De airflow ring aan de onderzijde van de tank heeft 2 schachten. Dit heeft het voordeel dat de lucht in de clearomizer er vanuit twee kanten ingezogen wordt tijdens het dampen. De tank heeft capaciteit voor 1.8ml E-liquid. Deze kan gevuld worden middels het top-fill systeem. 

De coils die worden gebruikt in deze clearomizer zijn de Uforce coils. Deze zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.4Ohm en 0.23Ohm.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!