VOOPOO pods en clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizers en pods van het merk VOOPOO. De VOOPOO PnP pod kan worden gebruikt op verschillende e sigaretten van het merk. Kijk voor aankoop van een tank of pod goed of deze geschikt voor uw type elektrische sigaret.

VOOPOO is vanaf 2014 actief als bedrijf. Sinds het bedrijf in 2017 werd overgenomen door het Amerikaanse merk Woody Vapes ging het officieel de E-sigaretten industrie in. Ze ontwikkelde zich als snel en de verkopen namen wereldwijd toe. Het afzetgebied van VOOPOO strekt zich over verschillende grote continenten als Noord-Amerika, Europa, Rusland en Azië.

7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  Voopoo Vinci POD Twee 2ml POD's voor de Voopoo Vinci POD MOD.
  Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  € 7,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  Voopoo PnP POD - 2ML

  Twee Voopoo PnP pods.

  Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  € 6,99
 • Voopoo Argus Air Pods

  Twee pods voor de Voopoo Argus Air e sigaret.

  Vanaf: € 6,99
 • Voopoo V.Thru POD - 2ML

  Twee pods voor de VOOPOO V.Thru e-sigaret.

  € 7,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  TPP Coils
  Voopoo TPP pod - 2ML

  Twee pods voor VOOPOO Drag X en Drag 3 e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  TPP Coils
  € 6,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  Voopoo Vinci POD

  Drie pods voor de Voopoo Vinci e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 9,49
 • Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  Voopoo PNP POD Tank

  Voopoo pod met 510-aansluiting. Verkrijgbaar in zwart en zilver.

  Tank
  2 ml
  Coil
  PnP Coils
  € 12,99
7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

VOOPOO pod of clearomizer kopen?

Bij Slimroken koopt u alle verschillende clearomizers en pods van het merk VOOPOO. Zowel de tanks als de pods hebben een maximale e liquid capaciteit van 2ml, dit is namelijk de maximaal toegestane hoeveelheid binnen de Nederlandse markt voor elektrische sigaretten.

VOOPOO is sinds 2017 actief in de E-sigaretten industrie. De innovatie is duidelijk terug te zien in de producten die ze produceren voor de vaping markt. De visie van VOOPOO is duidelijk. Ze willen tientallen miljoenen gebruikers wereldwijd tot hun dienst zijn doormiddel van de e sigaretten.

Het merk streeft naar veiligheid en is hierdoor voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën. Wanneer u kiest voor VOOPOO zult u merken dat de details niet worden vergeten. De afwerking is een belangrijk punt bij het bedrijf.

VOOPOO PnP pod en coils

Het PnP platform van Voopoo is in 2020 uitgebracht. Vrijwel alle e sigaretten van VOOPOO zijn gebouwd op dit platform. Dit zorgt ervoor dat bijna alle elektrische sigaretten werken op de pods en de coils van VOOPOO. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en enkel werkzaam in combinatie met de PnP pods.

De PnP pods zijn verkrijgbaar als Mouth-to-lung (MTL) en Direct-to-lung (DTL) variant. Bij DTL gaat de damp direct naar uw longen, hierbij is het tuutje van de pod een stuk breder om er meer damp doorheen te laten stromen. Bij de MTL variant dient u de damp eerst in uw mond te nemen om vervolgens te inhaleren naar uw longen.

De VOOPOO Drag X, Drag S, Argus GT, Argus Air, V.Suit, Argus Pro, Argus en Argus X werken allemaal op dit platform. Voor deze el sigaretten kan u dus altijd gebruik maken van de PnP pods en coils.

Waarom zou ik kiezen voor een tank van VOOPOO?

Slimroken heeft één VOOPOO clearomizer in het assortiment. Dit komt door het feit dat VOOPOO nog een relatief jong merk is. De frisse visie van het merk is duidelijk terug te vinden in de producten die ze produceren, dus ook de clearomizers. De tanks hebben allemaal een 510-aansluiting. Hierdoor zijn ze compatibel met bijna alle modellen. Kijk naar de specificaties van uw E-sigaret om te zien welke aansluiting de mod/batterij heeft.

De Uforce clearomizer

De Uforce clearomizer staat bekend om zijn gebalanceerd inhalatiesysteem. De airflow ring aan de onderzijde van de tank heeft 2 schachten. Dit heeft het voordeel dat de lucht in de clearomizer er vanuit twee kanten ingezogen wordt tijdens het dampen. De tank heeft capaciteit voor 1.8ml E-liquid. Deze kan gevuld worden middels het top-fill systeem. 

De coils die worden gebruikt in deze clearomizer zijn de Uforce coils. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende weerstanden:

 • 0.4Ohm
 • 0.23Ohm

Overige VOOPOO producten

Naast de clearomizers heeft VOOPOO ook Startsets en Box Mods in haar assortiment. Bekijk ons assortiment aan hardware middels onderstaande lijst:

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.