VOOPOO clearomizers

VOOPOO is vanaf 2014 actief als bedrijf. Sinds het bedrijf in 2017 werd overgenomen door het Amerikaanse merk Woody Vapes ging het officieel de E-sigarettenindustrie in. Ze ontwikkelde zich als snel en de verkopen namen wereldwijd toe. Het verkoopgebied van VOOPOO strekt zich over verschillende grote continenten als Noord-Amerika, Europa, Rusland en Azië.

De visie van VOOPOO is duidelijk. Ze willen tientallen miljoenen gebruikers wereldwijd tot hun dienst zijn doormiddel van de E-sigaretten.

Het merk streeft naar veiligheid en is hierdoor voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën. Wanneer u kiest voor VOOPOO zult u merken dat de details niet worden vergeten. De afwerking is een belangrijk punt bij het bedrijf.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

VOOPOO clearomizers

VOOPOO is sinds 2017 actief in de E-sigaretten industrie. Dit maakt het een jong en innoverend bedrijf. De innovatie is duidelijk terug te zien in de producten die ze produceren voor de vaping markt.

Waarom zou u een VOOPOO clearomizer kopen?

Slimroken heeft één VOOPOO clearomizer in het assortiment. Dit komt door het feit dat VOOPOO nog een relatief jong merk is. De frisse visie van het merk is duidelijk terug te vinden in de producten die ze produceren, dus ook de clearomizers. De tanks van VOOPOO hebben allemaal een 510-aansluiting. Hierdoor zijn ze compatibel met bijna alle modellen. Kijk naar de specs van uw E-sigaret om te zien welke aansluiting de mod/batterij heeft.

De VOOPOO Uforce clearomizer

De Uforce clearomizer van VOOPOO staat bekend om zijn gebalanceerd inhalatiesysteem. De airflow ring aan de onderzijde van de tank heeft 2 schachten. Dit heeft het voordeel dat de lucht in de clearomizer er vanuit twee kanten ingezogen wordt tijdens het dampen. De tank heeft capaciteit voor 1.8ml E-liquid. Deze kan gevuld worden middels het top-fill systeem. 

De coils die worden gebruikt in deze clearomizer zijn de Uforce coils van VOOPOO. Deze zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.4Ohm en 0.23Ohm.

Hoe moet ik mijn VOOPOO clearomizer schoonmaken?

Het onderhouden van uw clearomizer is van belang voor de levensduur. Er kan aanslag op het pyrex glaasje ontstaan door E-liquid dat niet volledig is verdampt. Dampt u regelmatig zoete liquids? Dan kan het zijn dat uw coil minder lang mee gaat. De zoete vloeistoffen staan bekend om het feit dat ze de levensduur van een coil verlagen.

Het onderhouden van een tank is vrij eenvoudig. Als eerste dient u de vloeistof in de tank volledig leeg te laten lopen. Hierna kunt u de clearomizer doorspoelen met lauw warm water. U heeft geen zeep of andere reinigingsmiddelen nodig voor het schoonmaken. Wanneer u klaar bent met het doorspoelen met water kunt u de clearomizer droog wrijven met een stuk papier of handdoek. 

Heeft u vragen over het gebruik van clearomizers of een E-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Slimroken heeft twee experts in huis. Deze helpen u graag met het kiezen van de juiste producten.