Vivakita Clearomizers

Vivakita heeft een duidelijk aanbod aan E-sigaretten. Ze richten zich hiermee vooral op de beginnende dampers. De E-smokers en daarbij behorende clearomizers zijn eenvoudig in gebruik te nemen en vereisen weinig kennis.

De coils die worden gebruikt in de clearomizers van Vivakita zijn over het algemeen laag in het Ohmage. Dit wil zeggen dat de smaakbeleving optimaal wordt benut. Hoe lager het Ohmage, hoe groter de smaak- en dampbeleving. Dit is de regel die geldt tijdens het dampen van E-liquid.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Vivakita clearomizers

Vivakita en Vaptio zijn werkzaam vanuit een overkoepelend bedrijf. Hierdoor zijn de producten van beiden merken vergelijkbaar met elkaar. Doordat ze zich richten op beginnende dampers zijn de producten eenvoudig in gebruik te nemen. Het voordeel hiervan is dat de onderdelen waaruit de tank bestaat ook los verkrijgbaar zijn. Is uw pyrex glaasjes bijvoorbeeld kapot? Dan kunt u deze los bestellen bij Slimroken. Hetzelfde geldt voor de coils.

Waarom zou ik een clearomizer van Vivakita kopen?

De producten van Vivakita zijn vrij eenvoudig in gebruik. Hierdoor is het merk geschikt voor personen die weinig ervaring hebben met dampen of hier mee willen beginnen. De coils die worden gevoerd in de clearomizers zijn in de meeste gevallen verkrijgbaar in maximaal 3 verschillende Ohmage gehaltes. De keuze is dus niet eindeloos, dit maakt het gebruik van de producten duidelijk en overzichtelijk.

De Vivakita Frogman

De Frogman clearomizer van Vivakita is geschikt voor Sub-Ohm dampen. Wilt u meer weten over deze manier van dampen? Neem dan een kijkje in onze kennisbank. U kunt deze clearomizer vullen met maximaal 2ml E-liquid.

De coils die worden gebruikt zijn verkrijgbaar in de volgende Ohmage Gehaltes:

  • 0.15Ohm
  • 0.4Ohm

De regel die over het algemeen geldt bij het kiezen van een coil is: hoe lager het Ohmage, hoe groter de smaakbeleving tijdens het dampen.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!