Vaptio Clearomizers

Vaptio is opgericht in 2014. Het bedrijf uit Seattle heeft een scherpe visie: voortdurend vernieuwingen en betere opties aanbieden aan de gebruikers wereldwijd. Vaptio heeft een creatief team als het aankomt op het ontwerp van de producten. Een duidelijke mix van technologie en creatief denkvermogen is terug te vinden wanneer u de producten ziet. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Over de Vaptio clearomizer

Vaptio staat bekend om zijn eenvoud. Deze eenvoud is duidelijk terug te vinden in de clearomizers die zij hebben ontworpen. Ze proberen zich te richten op de beginnende dampers. De clearomizers maken gebruik van coils. Deze coils zijn laag in het Ohmage. Vaptio heeft bewust gekozen voor deze Ohamge gehaltes. Een laag Ohmage staat namelijk gelijk aan een grote dampproductie.

Waarom zou ik een clearomizer van Vaptio kopen?

Bent u een beginnende damper die op zoek is naar een clearomizer die eenvoudig in gebruik is? Dan heeft Vaptio een uitgebreid assortiment. De tanks maken allen gebruik van een 510-aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om ze aan te sluiten op elke mod/batterij die ook gebruik maakt van deze aansluiting.

Heeft u meer ervaring met dampen en het gebruik van de E-sigaret? Dan raden wij het aan om een kijkje te nemen bij merken als SMOK  of Vaporesso. Deze merken richten zich op de ervaren damper en dit is ook terug te vinden in de productie van hun producten.

Over de P1 clearomizer

De P1 TF clearomizer van Vaptio heeft capaciteit voor 2ml E-liquid. Deze liquid is te vullen middels een bovenlangs vulsysteem. Verder heeft de clearomizer een verstelbare airflow. Deze airflow ring zorgt ervoor dat de gebruiker zelf de toegevoegde lucht kan bepalen. 

De coils die worden gebruikt in de P1 tank zijn verkrijgbaar in een Ohmage van 0.15Ohm of 0.5Ohm.

Over de P3 clearomizer

De P3 clearomizer van Vaptio is ontworpen om lekkage van liquid tegen te gaan. De tank heeft capaciteit voor 2ml E-liquid en is ter vullen vanaf boven. Aan de bovenzijde van de clearomizer is tevens ook de airflow ring terug te vinden. Ze hebben drie verschillende coils geproduceerd voor deze clearomizer. Deze coils zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.8Ohm, 0.25Ohm en 0.15Ohm. De keuze hangt van uw peroonlijke voorkeur af.

Over de C2 clearomizer

De Vaptio C2 clearomizer is geschikt voor de beginnende damper. De tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en is te vullen middels een top-fill systeem. De coils die verkrijgbaar zijn voor deze clearomizer hebben twee verschillende Ohmage gehaltes: 0.5Ohm en 0.15Ohm. De persoonlijke voorkeur bepaald de keuze voor de coil. Door de 510-aansluiting van de clearomizer kan deze worden gebruikt met elke mod die ook een 510-aansluiting heeft.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!