Vaporesso Clearomizers

Op deze pagina vindt u diverse Vaporesso clearomizers voor uw elektronische sigaret. Het merk streeft naar krachtige tanks. Neem als voorbeeld de NRG Tank of de VECO tank. Er is een hoge dampproductie bij deze verdampers. Twijfelt u over welke tank u nodig heeft voor uw elektronische sigaret? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
7 artikel(en)
7 artikel(en)

Vaporesso clearomizer

Vaporesso heeft clearomizers voor iedere type damper. De clearomizer is het belangrijkste gedeelte van de E sigaret. Het verzorgt namelijk de verdamping van E liquid. Vaporesso beseft dit en probeert hun passie voor vapen in hun producten terug te brengen, door middel van innovatieve technologie, voor de beginnende en ervaren damper. Dit doen zij met een speciaal opgericht Research & Development team. Dit team heeft meer dan zes jaar ervaring. Vaporesso zelf bestaat sinds 2006. U kunt van het merk verwachten dat zij streven naar hoogwaardige kwaliteit clearomizers.

Welke Vaporesso tank past op mijn elektronische sigaret?

Dat hangt volledige van het type mod af en de kracht van de batterij. Als eerste kijkt u of de clearomizer dezelfde aansluiting heeft als de elektronische sigaret die u heeft. Dit gaat altijd met een 510-aansluiting of een eGo thread. De kracht van de batterij is voornamelijk van belang om het beste uit uw clearomizer te halen en voor de dampervaring. Dit hangt natuurlijk volledig van uw persoonlijke voorkeuren af. Als u vragen heeft over welke tank er op uw E sigaret past of over de kracht van de batterij in combinatie met de clearomizer dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

VECO clearomizer

De VECO clearomizer maakt gebruik van een 2ml tank waarin de E liquid verbrand wordt door UEC 0.3Ohm coils. De tank heeft een verstelbare top airflow en is lekvrij. De aansluiting betreft een 510 thread. Deze clearomizer kan een zeer hoge dampproductie genereren en heeft een Top fill vulmethode.

NRG clearomizer

De Vaporesso NRG clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml met een Top fill vulmethode. Het is een lekvrije tank met een 510 aansluiting. Net zoals de VECO kan dit model een zeer hoge dampproductie genereren. Dit kan gerealiseerd worden door de NRG GT Core coils.

Estoc clearomizer

De Estoc clearomizer is een innovatieve tank met een vulcapaciteit van 2ml. Bij deze tank krijgt u een bottom airflow en een bovenlangs vulsysteem. Het is een Sub-ohm tank die standaard geleverd wordt met twee EUC coils. Door het geïnnoveerde coil systeem kunt u nu ook de coil vervangen als de tank nog vol zit. Normaal gesproken dient u eerst de E liquid te verwijderen, maar dat is nu niet meer nodig. Ook dit model heeft een 510 thread aansluiting en de mogelijkheid tot het genereren van een hoge damproductie.

Bijpassende coils voor uw verdamper

Indien uw coil aan vervanging toe is dan dient u coils aan te schaffen die gemaakt zijn voor de desbetreffende verdamper. Kijk daarom altijd naar coils van het zelfde merk en of ze in uw clearomizer passen. De gehele collectie van Vaporesso coils vindt u hier.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!