Uwell Clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizers en pods van het merk Uwell. Uwell staat er om bekend dat ze graag een stap extra nemen om de klanttevredenheid te garanderen. Naast complete Uwell e sigaret startsets verkopen ze ook clearomizers met oog voor detail. Tevens hebben wij in ons assortiment ook alle bijbehorende coils van Uwell.

Heeft u vragen over de producten van Uwell? Neem dan gerust contact op met onze product experts, zij weten alles over de producten van Uwell en kunnen u helpen bij het maken van een juiste keuze.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Uwell Caliburn Pod

  Een set van vier POD's voor de Uwell Caliburn E-smoker.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 13,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Uwell Amulet Pod

  Pods voor de Uwell Amulet e-sigaret startset.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 12,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Caliburn G Coils
  Uwell Caliburn G Pods (empty)

  Vervangende pods voor de Uwell Caliburn G e sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Caliburn G Coils
  € 5,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  Uwell Tripod Pod - 2ML

  4 vervangende pods voor de Uwell Tripod PCC e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 11,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Crown IV
  Coils
  Uwell Crown IV Clearomizer - 2ML

  Clearomizer van Uwell die een e-liquid capaciteit heeft van 2ml.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Crown IV
  Coils
  € 32,95
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Uwell clearomizer of pod kopen?

Uwell heeft verschillende productexperts in dienst. Op deze manier proberen ze op elk vlak kwaliteit te produceren en te leveren. Naast de nodige kennis wordt er bij Uwell alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit vergroot de levensduur en veiligheid van de producten. Na het ontwerp en de productie van de producten worden ze uitvoerig getest op gebreken. Deze sterke kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat Uwell een laag RMA-percentage heeft.

De e sigaret artikelen van Uwell zijn enkel bedoeld voor personen die een nicotineverslaving willen afbouwen. Bent u nog nooit in aanraking met een sigaret, tabak of nicotine geweest? Dan raden wij het niet aan om een elektrische sigaret te proberen.

Kiezen voor een clearomizer of juist een Uwell pod?

Als het op clearomizers aankomt heeft Uwell twee verschillende soorten: de ''normale'' clearomizers en pods. Een pod heeft een ingebouwde coil in het vloeistof reservoir en kan, wanneer die verbrand is, in zijn geheel worden weggegooid. Bij een normale clearomizer van Uwell dient u alleen de coil te vervangen wanneer deze op of verbrand is.

Een pod systeem e sigaret wordt vaak gekozen door personen die niet te veel moeite willen steken in het gebruiken ven een elektrische sigaret. Daarnaast is het ook minder geknoei met e liquid.

Uwell Crown IV

De Crown IV clearomizer is uniek in zijn segment. De tank maakt namelijk gebruik van een gepatenteerde zelfreiniging technologie. Deze innovatieve ontwikkeling zorgt er voor dat de tank zichzelf schoonmaakt tijdens het dampen. Hierdoor heeft de clearomizer een lange levensduur en dient deze minder vaak schoongemaakt te worden. De liquid kan worden bijgevuld middels het top-fill systeem. Dit systeem voorkomt lekken van E-liquid.

Overige producten van Uwell

Naast clearomizers en POD's heeft Uwell ook andere producten. Een deel van deze producten heeft Slimroken ook in haar assortiment opgenomen:

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.