Usonicig clearomizers

Usonicig is opgericht in 2014. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn ze bezig met onderzoek en ontwikkelingen omtrent de E-sigaretten branche. De elektrische sigaretten werken op een andere manier dan de traditionele E-sigaret. 

Er wordt gebruik gemaakt van ultra hoge frequentietrillingen in plaats van coils die de E-liquid verdampen. Op deze manier proberen ze de originele smaak van een vloeistof zo correct mogelijk over te brengen tijdens het dampen. De Rhythm POD is hier een voorbeeld van.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Usonicig clearomizer

De clearomizers van Usonicig werken anders dan een traditionele tank. Usonicig probeert zich namelijk te onderscheiden van de concurrentie doormiddel van een ander ''verdamp'' systeem. Er wordt gebruik gemaakt van hoge frequentietrillingen tijdens het dampen met een Usonicig startset. Deze trillingen hebben een frequentie van ruim twee miljoen trillingen per seconde. Dit geeft als voordeel dat de E-liquid niet verhit hoeft te worden om damp te creëeren.

Waarom zou ik een clearomizer van Usonicig kopen?

Usonicig staat bekend om zijn eigen manier van verdampen. Deze manier staat bekend om de smaak ten goede te komen. Doormiddel van de clearomizers kan er Nicotine Salt E-liquids gedampt worden. Het is bij deze liquids namelijk van belang dat de samenstelling van de vloeistof niet gebroken wordt. Door de trillingen blijft deze samenstelling onverstoord en kan het lichaam de nicotine op een correcte manier opnemen

Daarom raden wij bij het gebruik van Nicotine Salts een clearomizer/verdamper aan van Usonicig.

De Rhythm POD

De Rhythm POD is het eerste POD systeem dat gebruik maakt van de ultrasonische technologie. Deze technologie kan de E-liquid verdampen converteren naar damp. Door de coil-vrije structuur in de tank wordt de kans op een verbrandde smaak en dry-hits verkleint. Daarnaast is de smaak- en dampbeleving van deze manier van dampen groter dan dampen middels een traditionele coil. De POD heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan gebuld worden middels het bovenlangs vulsysteem.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!