UPENDS

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan Upends pods. Deze pods zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met een Upends e-sigaret. Iedere pod heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml, dit is de maximale toegestane hoeveelheid.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina of weet u niet zeker of u de juiste pod kiest? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  UPENDS Uppen Pods

  Twee pods met ingebouwde coil voor de Upends Uppen e sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 6,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  UPENDS UpOX Pods

  Vier pods voor de UPENDS UpOX e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 10,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Upends pod kopen?

Op zoek naar een Upends pod? Bij Slimroken hebben we de Uppen pod in het assortiment. Deze pod is ontwikkeld door Upends en is geoptimaliseerd om te gebruiken met zowel freebase als nicotine salt e liquid.

Iedere pod kan worden gevuld met maximaal 2ml vloeistof en heeft een ingebouwde coil. Wanneer een pod vervangen moet worden dient u dus de gehele pod te vervangen en niet enkel de coil.

Overige Upends producten

Naast de losse Upends pods heeft Slimroken ook andere producten van het merk in haar assortiment. Zo kan u bij ons ook terecht voor een Upends startset. Dit is een complete e-sigaret waarbij enkel nog een e-liquid naar keuze gekocht moet worden. E-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken en nicotinegehaltes.

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.