Teslacigs clearomizers bij Slimroken

Teslacigs is een bedrijf dat actief is in de E-sigaretten industrie. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2013 in de Chinese plaats Shenzhen. Met de oprichting van Teslacigs probeert het bedrijf de wensen van de consument te vervullen. Dit doen ze middels de productie van hoogwaardige en innovatieve elektronische sigaretten. 

De innovatie van producten proberen ze te waarborgen doormiddel van het voortdurend onderzoeken van ontwikkelingen binnen de E-sigaretten branche.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Meer informatie over de Teslacigs clearomizer

Teslacigs staat garant voor de innovatie die zij doorvoeren in de gemaakte clearomizers. De clearomizers zijn allemaal wetgeving-proof. Hierdoor verkoopt Slimroken ook geen clearomizers met een tankcapaciteit groter dan 2ml. Dit is niet toegestaan volgens de wetgeving.

Over de Teslacigs TPOD

De TPOD vervangende pod's van Teslacigs zijn bedoeld voor de TPOD startset. De TPOD startset is een pod systeem. Hier worden geen coils in gebruikt. In plaats van het vervangen van coils wordt de gehele pod vervangen wanneer deze ''gebruikt'' is. De TPOD heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan gevuld worden middels de zijkant van de pod.

Hoe maak ik een clearomizer / tank schoon?

Wanneer u de clearomizer van uw E-sigaret niet onderhoudt zult u merken dat de levensduur wordt verkort. Het schoonhouden van de clearomizer is nodig, omdat er soms een residu van de liquid blijft hangen in de tank. Deze liquid is dan niet volledig verdampt en kan ervoor zorgen dat er aanslag ontstaat op het pyrex glaasje.

Voor het schoonmaken van de clearomizer heeft u geen reinigingsmiddelen nodig. De eerste stap is het verwijderen van de liquid uit de tank. Hierna kunt u de tank afspoelen met lauw water. Wanneer u klaar bent met het afspoelen kunt u een stukje papier of een handdoek gebruiken voor het droogmaken van de tank. 

Let wel op: wanneer u een nieuwe coil in de clearomizer voert dient u deze 15-20 minuten te laten intrekken met E-liquid. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat de coil verbrand en u weer een nieuwe coil moet gebruiken. 

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!