Teslacigs clearomizers bij Slimroken

Teslacigs is een bedrijf dat actief is in de E-sigaretten industrie. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2013 in de Chinese plaats Shenzhen. Met de oprichting van Teslacigs probeert het bedrijf de wensen van de consument te vervullen. Dit doen ze middels de productie van hoogwaardige en innovatieve elektronische sigaretten. 

De innovatie van producten proberen ze te waarborgen doormiddel van het voortdurend onderzoeken van ontwikkelingen binnen de E-sigaretten branche.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Teslacigs TPOD pod

  Drie vervangende pods voor de Teslacigs TPOD e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 13,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Een Teslacigs clearomizer kopen bij Slimroken?

Teslacigs staat garant voor de innovatie die zij doorvoeren in de gemaakte clearomizers. De clearomizers zijn allemaal wetgeving-proof. Hierdoor verkoopt Slimroken ook geen clearomizers met een tankcapaciteit groter dan 2ml. Dit is niet toegestaan volgens de wetgeving.

Wat is het verschil tussen een POD en clearomizer?

Een POD en een clearomizer fungeren beiden als reservoir voor E-liquid. Echter heeft een POD een ingebouwde coil. Bij een clearomizer dient u de coil te vervangen. Kort gezegd kunt u wanneer een POD verbrand is, deze in zijn geheel weggooien en een nieuwe POD plaatsen. Bij een clearomizer hoeft u alleen de coil in de clearomizer te vervangen.

Een E-sigaret die op het POD systeem werkt wordt over het algemeen vaak gekozen door personen die weinig ervaring hebben met elektronisch roken of er weinig tijd/moeite in willen stoppen. 

Hardware van Teslacigs

Naast clearomizers hebben wij ook Starterskits en Mods van Teslacigs in ons assortiment. Middels onderstaande lijst kunt u navigeren naar de resterende producten van Teslacigs:

 

Meer weten over clearomizers en POD's? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.