SmokeStik clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizers en tanks van het merk SmokeStik. Iedere tank heeft een maximale e-liquid capaciteit van 2ml, dit is namelijk de maximale toegestane wettelijke hoeveelheid. De tanks van SmokeStik werken enkel samen met coils van SmokeStik. Het is dus belangrijk om goed te onderzoeken welke coils u nodig heeft voor uw clearomizer voordat u de bestelling daadwerkelijk plaatst.

Bent u op zoek naar de SmokeStik cartridges? De voorgevulde pods kan u vinden op deze pagina.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
  • Tank
    2 ml
    Coil
    Ultra Coils
    SmokeStik - Ultra Clearomizer Clearomizer voor de SmokeStik Ultra e-sigaret.
    Tank
    2 ml
    Coil
    Ultra Coils
    € 9,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik clearomizer kopen?

Slimroken is hét adres voor al uw SmokeStik producten. Van losse clearomizers of tanks tot complete startsets en e liquids, wij hebben het volledige assortiment van dit merk in onze webshop opgenomen. Mist u een bepaald artikelen van SmokeStik? Laat het ons gerust weten, dan zouden wij dit in de toekomst ook kunnen aanbieden.

SmokeStik Ultra clearomizer

De Ultra clearomizer wordt normaliter verkocht in combinatie met de SmokeStik Ultra e sigaret startset. Deze startset is verkrijgbaar in twee varianten:

  • Ultra startset enkel (met één e sigaret)
  • Ultra startset dubbel ( met twee e sigaretten)

Het kan gebeuren dat de clearomizer kapot gaat of simpelweg aan vervanging toe is, voor deze gevallen hebben wij de tank ook los verkrijgbaar in onze webshop. De SmokeStik Ultra clearomizer heeft een e liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld via de onderzijde. De gelijknamige Ultra coils werken in combinatie met deze tank. De coils worden niet meegeleverd bij aankoop van een losse clearomizer maar zijn wel los te bestellen per drie stuks in één verpakking.

Bij gemiddeld gebruik gaat een coil circa één a twee weken mee. Dit kan korter of langer zijn afhankelijk van uw dampgedrag. Het is ook een gegeven dat e liquids met veel aroma, vaak de ietwat zoetere liquids, de coils een minder lange levensduur geven.

Overige SmokeStik producten

Naast de producten op deze pagina heeft Slimroken ook andere vape artikelen van het merk SmokeStik in haar assortiment. Hierbij kan u denken aan de cartridges (voorgevuld) of losse e liquid flesjes met een inhoud van 10ml. Naast de vloeistoffen hebben we bij Slimroken ook complete elektrische sigaretten die worden verkocht als e sigaret startsets. De elektronische sigaretten van SmokeStik werken enkel in combinatie met de cartomizers van het merk.

Heeft u andere vragen over de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts staan dagelijks klaar om te helpen bij het maken van een juiste en veilige beslissing.

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.