SMOK Clearomizers

SMOK streeft net zoals bij het ontwikkelen van mods naar hoogwaardige kwaliteit tanks, een goede dampproductie en een lange levensduur. Dit doen zij onder andere met de TFV8 Baby Beast en TFV12 Prince. Naast de clearomizers vindt u hier ook vervangende PODs voor de startsets. Het grootste gedeelte van de clearomizers hebben een 2ml opslagtank en zijn geschikt voor Sub-ohm dampen. Twijfelt u over de juiste tank voor uw elektronische sigaret? Neem dan vooral contact met ons op!

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
15 artikel(en)
15 artikel(en)

Een SMOK clearomizer kopen bij Slimroken.nl

SMOK is opgericht in het jaar 2010 en verkoopt E-sigaretten en bijbehorende wereldwijd. Zij streven naar het constant innoveren van hun producten. Ze streven er ook naar om constant nieuwe vape ervaringen voor klanten te creëren. Focus op productkwaliteit en productveiligheid is waar SMOK bekend om staat. Zo ook bij de clearomizers. Als u besluit een clearomizer van SMOK te kopen dan krijgt u een tank met een eigen dampervaring. Veel van deze clearomizers zijn bedoeld voor gebruik op hoge wattagestanden met lage weerstanden en zijn voornamelijk voor de ervaren dampers, maar er zijn ook mods te vinden voor minder ervaren e-smoker.

Clearomizers met een lange levensduur

SMOK clearomizers hebben van oorsprong een lange levensduur en als u verantwoord met de tank omgaat dan kunt u de levensduur nog verlengen. Dit doet u door de tank goed te onderhouden. Maak hem regelmatig schoon. Hoe u dat doet leest u hier in het artikel over de E-sigaret schoonmaken. Het verlengen van de levensduur is ook mogelijk door het vervangen van bepaalde onderdelen, zoals het vervangen van Pyrex glaasjes en Driptips.

Welke tank past bij mijn elektronische sigaret?

Welk tank past bij uw E sigaret is afhankelijk van de aansluiting en de gewenste dampervaring. Zo hebben de clearomizers een 510 thread die met de meeste mods te koppelen zijn. Controleer dit altijd even, voordat u besluit een aankoop te doen. U kunt dit controleren door de productbeschrijving van uw elektronische sigaret te bekijken. Daarin staat wat voor aansluiting het model heeft.

SMOK Spirals tank

De SMOK Spirals is een tank met een verstelbare airflow en heeft een inhoud van 2ml. Het is een compact model welke is gemaakt van roestvrijstaal en Pyrex glas. De SMOK Spirals maakt gebruik van Sub-ohm coils. Dit type coils staat erom bekend dat zij grote dampwolken kunnen produceren. Daarnaast krijgt u een ReBuildable deck meegeleverd. Hiermee kunt u uw eigen gemaakte coils gebruiken. U krijgt hier de 0.3Ohm en 0.6Ohm coils meegeleverd.

De SMOK TFV12 Prince Clearomizer

De TFV12 Prince clearomizer is een krachtige allround Sub-ohm tank voor dagelijks gebruik. Deze kit bestaat uit drie zorgvuldig gemoduleerde coils. Deze coils zorgen voor een eigen smaakbeleving. De TFV12 is opvallend door de nieuwe kroonstijl en een kleurrijke driptip. Net zoals de Spirals heeft dit model een 510 aansluiting met een hoge dampproductie.

Cartridges voor SMOK pod systemen

Naast de clearomizers zijn er ook cartridges van SMOK verkrijgbaar in het assortiment van Slimroken.nl. Deze cartridges zijn speciaal ontwikkeld voor bepaalde pod startersets. De volgende pods zijn onder andere verkrijgbaar voor de bijbehorende startsets.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!