Sense Clearomizers

Sense heeft een grote reputatie op het gebied van elektrisch roken. Samen met de professionals die zij in dienst hebben zijn ze momenteel actief in meer dan twintig landen. Bent u opzoek naar een relatief eenvoudige clearomizer? Dan biedt Sense een uitkomst met haar gebruiksvriendelijke tanks. Sense clearomizers en accessoires bestelt u gemakkelijk online bij Slimroken.nl.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Herakles V2
  Coils
  Sense Herakles V2 Clearomizer - 2ML

  De Sense Herakles V2 maakt gebruik van de 0.2Ohm (316L SS) coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Herakles V2
  Coils
  € 27,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Een clearomizer van Sense kopen?

De clearomizers van Sense staan bekend om de eenvoud. Op deze manier richt het merk zich op de beginnende dampers. Dit zijn vaak personen die graag willen stoppen met het roken van tradtionele tabak. De tanks van Sense beschikken over de nodige kwaliteiten en zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen in vergelijking met andere tanks van merken als SMOK of Vaporesso.

De Sense Herakles V2 clearomizer

De Herakles V2 clearomizer van Sense is vervaardigt uit roestvrijstaal en bevat organisch katoen. Dit katoen zorgt voor een optimale liquidopname in de tank. De clearomizer kan wattage standen tussen de 35W en 75W aan. Gaat u hierover heen? Dan bestaat er de kans dat de coil sneller zal verbranden en deze dus vervangen moet worden. De Herakles is enkel geschikt voor 510 thread Box Mods.

Bijbehorende vervangingsonderdelen

Het enige onderdeel dat u dient te vervangen is de coil. De coil is het verwarmingselement in de tank. Deze zorgt ervoor dat de E-liquid wordt verdampt. De coils zijn verkrijgbaar in de volgende Ohmage gehaltes:

 • 0.2Ohm
 • 0.4Ohm

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.