Sense Clearomizers

Sense heeft een grote reputatie op het gebied van elektrisch roken. Samen met de professionals die zij in dienst hebben zijn ze momenteel actief in meer dan twintig landen. Bent u opzoek naar een relatief eenvoudige clearomizer? Dan biedt Sense een uitkomst.

Sense clearomizers en accessoires bestelt u gemakkelijk online bij Slimroken.nl. Bekijk ook de bijpassende Sense coils

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Een clearomizer van Sense kopen?

De clearomizers van Sense staan bekend om de eenvoud. Op deze manier richt het merk zich op de beginnende dampers. Dit zijn vaak personen die graag willen stoppen met het roken van tradtionele tabak. De tanks van Sense beschikken over de nodige kwaliteiten en zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen in vergelijking met andere tanks van merken als SMOK of Vaporesso.

De Sense Herakles V2 clearomizer

De Herakles V2 clearomizer van Sense is vervaardigt uit roestvrijstaal en bevat organisch katoen. Dit katoen zorgt voor een optimale liquidopname in de tank. De clearomizer kan wattage standen tussen de 35W en 75W aan. Gaat u hierover heen? Dan bestaat er de kans dat de coil sneller zal verbranden en deze dus vervangen moet worden.

Bijbehorende vervangingsonderdelen

Het enige onderdeel dat u dient te vervangen is de coil. De coil is het verwarmingselement in de tank. Deze zorgt ervoor dat de E-liquid wordt verdampt. De coils zijn verkrijgbaar in de volgende Ohmage gehaltes:

  • 0.2Ohm
  • 0.4Ohm

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!