Kangertech Clearomizers

Kangertech is een van de meest verkochte merken, niet alleen op gebied van E-sigaretten maar ook wat betreft clearomizers. Kangertech clearomizers zoals de Toptank Evod zijn veelgebruikte tanks. Bestel uw favoriete clearomizer gemakkelijk online incl. passende Kangertech Coils.

Wanneer u meer informatie of persoonlijk advies wilt kunt u contact opnemen met het Slimroken team.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Kangertech Clearomizers

Kangertech is een merk met ervaring. Sinds 2007 is het bedrijf bezig met E-sigaretten en ook met de clearomizer. De focus ligt dan ook op innovatie en ontwerpen van hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze certificaten waaraan de producten moeten voldoen voordat ze de markt op gaan. Hierdoor ligt de kwaliteit van de producten hoog en proberen ze deze kwaliteiten te waarborgen middels certificatie.

Waarom een clearomizer van Kangertech kopen?

Kangertech heeft een verschillend aanbod als het aankomt op clearomizers en tanks. Voor de beginnende damper hebben ze bijvoorbeeld de Aero clearomizer. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft coils met een hoog Ohmage. Bent u een gevorderde damper en op zoek naar een tank die grote wolken kan creëeren? Dan is de CL clearomizer geschikt voor u. Deze staat garant voor een unieke smaak- en dampbeleving. Daarnaast zijn de coils verkrijgbaar in lage Ohmage gehaltes. Een laag Ohmage staat gelijk aan grote dampproductie.

Kangertech Aero clearomizer Mow

De Aero clearomizer Mow is geschikt voor personen die graag willen stoppen met het roken van traditionele tabak. De coils die worden gevoerd hebben namelijk een hoog Ohmage. Hierdoor is de ''throat-hit'' vergelijkbaar met die van een normale sigaret. Tevens kan de tank gevuld worden met maximaal 1.8ml E-liquid en heeft een verstelbare luchttoevoer.

CL-Clearomizer

De CL-clearomizer is bedoeld voor mensen die dampen voor de smaak. Naast dat de tank de smaak op een correcte manier kan overbrengen creëert deze grote wolken. Dit komt door de coils die een laag Ohmage hebben. Dit soort tanks raden wij niet aan wanneer u net begint met dampen. Bent u ervaren met dampen en het gebruik van de E-sigaretten? Dan is dit een geschikte tank.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!