Justfog Clearomizers

Justfog streeft naar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Neem als voorbeeld de Justfog C14 en de Q16 clearomizers. Deze hebben bieden een dubbele lekbeveiliging. Bij Slimroken vindt u een ruime keuze Justfog clearomizers en bijbehorende accessoires zoals pyrex glaasjes en originele Justfog coils. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe clearomizer is het aan te raden om goed te kijken of deze voor uw E-sigaret geschikt is. De clearomizers beschikken over een 510 of eGo aansluiting.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
12 artikel(en)
12 artikel(en)

Een clearomizer van Justfog kopen

Justfog is een Koreaans merk dat de laatste periode een flinke opmars heeft gemaakt op het gebied van de elektronische sigaret. Zo ook met de clearomizers die er voor zowel de beginnende als de ervaren damper zijn. Tegenwoordige hebben alle tanks wel een dubbele lekbeveiliging en grotere tanks. Deze tanks variëren van een gemiddelde damproductie tot een hoge dampproductie. Zo kunt u juiste clearomizer kiezen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

De Q16 clearomizer is de grote broer van de Q14

De Justfog Q16 clearomizer is de grote broer van de Q14 tank. Bij de tanks uit de 14-serie wordt gebruik gemaakt van 1.6Ohm 100% organische coils en daar maakt de Q16 ook gebruik van. Dit geeft het model een eigen damp-, en smaakbeleving. Naast deze karaktertrekken beschikt de Q16 clearomizer ook over adjustable airflow met een gemiddelde dampproductie. De aankoppeling met andere batterijen gebeurd met een Ego Thread aansluiting.

De Q16 vullen en schoonmaken

De Q16 dien je via de onderkant te vullen. Door de dubbele lekbeveiliging heeft dit type gezorgd dat lekken verleden tijd is. U kunt de driptip en het pyrex glaasje schoonmaken met warm water en vervolgens even goed laten drogen. Daarnaast kunt u deze onderdelen ook vervangen.

C14 clearomizer

De Justfog C14 clearomizer streeft naar een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en is uitgevoerd met organische coils voor een eigen smaak-, en dampbeleving. Net zoals de Q16 heeft dit ontwerp ook een eGo aansluiting en kan daarmee op meerdere batterijen aangesloten worden. De C14 maakt dus gebruik van 1.6Ohm coils welke niet bij het producten worden meegeleverd. Deze dient u zelf nog aan te schaffen.

De C14 vullen en schoonmaken

De C14 heeft een dubbele lekbeveiliging. Hierdoor is de batterij beter beveiligd tegen vocht en liquid. Dit geeft het product een langere levensduur. Het schoonmaken van deze clearomizer kunt u op dezelfde manier doen als bij de Q16. Meer over het schoonmaken van de E-sigaret leest u hier.

Minifit Pods voor de startset

De Justfog Minifit Pod bestaat uit drie navulbare cartridges die speciaal voor de Minifit kit ontworpen zijn. De cartridges hebben een inhoud van 1.5ml met een ingebouwd 1.6Ohm coil welke is gemaakt van Japans organisch katoen. Dit zorgt ervoor dat de Minifit Pod een eigen smaakbeleving heeft. De damproductie bij dit model is gemiddeld.

Bijbehorende onderdelen uitkiezen

Bij de clearomizers van Justfog dient u bijbehorende onderdelen aan te schaffen. Zo heeft elke clearomizer zijn eigen bijbehorende coils en heeft u ook de mogelijkheid om pyrex glaasjes te vervangen.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!