Joyetech Clearomizers

Joyetech was één van de eerste E-sigaret fabrikanten. Hierdoor heeft het merk veel ervaring met het maken van hoogwaardige onderdelen. Joyetech streeft naar een goede dampervaring, lekvrije sluitingen en een ruime keuze aan bijpassende coils van verschillende Ohm weerstanden. Alle clearomizers zijn uit voorraad leverbaar. Mocht u vragen of meer informatie willen hebben over de juiste clearomizer voor uw apparaat dan mag u altijd contact met ons opnemen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
14 artikel(en)
14 artikel(en)

De Joyetech clearomizer

Joyetech is opgericht in 2007 als één van de eerste fabrikanten van elektronische sigaretten. In de loop van de jaren heeft het merk constant te weten innoveren. De ontwikkeling van de clearomizer is daar in mee gegaan. De tanks zijn ontwikkeld dat zij nu lekvrije sluitingen hebben met verschillende vulmethoden en ook zijn er tanks voor verschillende Ohm weerstanden. Hier heeft het merk bijbehorende coils voor ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u met deze tanks uw eigen dampervaring kunt bepalen.

Waarom een clearomizer van Joyetech kopen?

Joyetech is er voor de beginnende en ervaren damper en zo kunt afhankelijk van uw elektronische sigaret de juiste clearomizer voor u uitkiezen. Het is niet perse nodig om een mod van Joyetech te hebben om een tank van hetzelfde merk te gebruiken. Als uw voorkeur naar een Joyetech clearomizer uit gaat dan is dat mogelijk, zolang het apparaat maar dezelfde aansluiting heeft. De producten in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar en wanneer u voor 21:00 besteld dan heeft u het product de volgende dag in huis. In het weekend gelden andere levertijden. De levertijden voor het weekend vindt u hier.

Welke soorten tanks zijn er?

Er zijn diverse tanks in het assortiment terug te vinden. Verkrijgbaar met een 510 thread of eGo aansluiting. Daarnaast zijn er verdampers die geschikt zijn voor Sub-ohm dampen en vindt u ook diverse cartridges in het assortiment zoals de Exceed Edge cartridges voor de Exceed Edge startset. U kunt het beste naar één van de producten navigeren als u meer informatie wilt over het betreffende onderdeel van de elektronische sigaret. Ook mag u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Cubis mini pro

De Cubis Mini Pro is een 2ml tank met een lekvrij vulsysteem, een instelbare airflow en een afneembare driptip. Dit model is geschikt voor direct-to-mouth en direct-lung dampen. De 510 thread aansluiting zorgt ervoor dat de clearomizer aan de meeste mods kan worden gekoppeld. De Cubis Mini Pro heeft een hoge dampproductie en wordt geleverd met een 0.5Ohm en een 1.5Ohm coil.

Exceed Air

Net zoals de Cubis Mini Pro is de Exceed Air geschikt voor direct-to-mouth en direct-lung dampen. De Exceed Air heeft ook een tankinhoud van 2ml en maakt gebruikt van Joyetech EX coils. Bij de aanschaf van dit product krijgt u een 1.2Ohm en een 0.5Ohm coils meegeleverd, zodat u de dampervaring aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen. De dampproductie is hoog en de tank heeft een 510 aansluiting en is daarmee geschikt voor iedere mod met een 510 thread.

eGo One V2

De eGo One V2 clearomizer is de opvolger van de eGo one met een 510 thread aansluiting en een bottom-fil vulmethode. Met een tankinhoud van 2ml en een vernieuwde ruimer kijkglas kan de gebruiker de tank eenvoudiger vullen dan bij de eerste versie. De eGo One V2 kan gebruik maken van normale eGo One coils en Pure Cotton Coils. De 0.5Ohm of 1.0Ohm coils zijn niet inbegrepen en dient u apart aan te schaffen.

De tank schoonmaken

U doet er verstandig aan om de clearomizer te onderhouden, zodat u een lange levensduur behoudt voor het product. Hoe u de elektronische sigaret en de clearomizer juist kunt schoonmaken leest u onderaan de categoriepagina van de clearomizers of in onze kennisbank.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan het artikel "Wat is een clearomizer?"

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!