Innokin clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizers van Innokin. De clearomizer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Iedere Innokin clearomizer op deze pagina wordt geleverd inclusief de bijbehorende coils.

Heeft u vragen over de Innokin tanks op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Onze in-house experts weten alles over het e sigaret merk Innokin en kunnen u helpen bij het maken van een geschikte keuze.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Prism S Coils
  Innokin Prism T20S Clearomizer

  2ml Innokin clearomizer, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Prism S Coils
  € 10,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Prism T18E Coils
  Innokin Prism T18 II Clearomizer

  Innokin clearomizer inclusief Prism T18E coil.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Prism T18E Coils
  € 13,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin clearomizer kopen?

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan Innokin clearomizers. De clearomizer van Innokin kunnen maximaal worden gevuld met 2ml e-liquid, dit is de maximaal toegestane hoeveelheid. Iedere Innokin tank wordt geleverd inclusief coils.

De clearomizer is het e-liquid reservoir waarin de coil zorgt voor de verdamping. De clearomizer werkt samen met een e-sigaret batterij, aan een losse clearomizer heeft de gebruiker dus nog niets. De batterij van een elektrische sigaret zorgt ervoor dat de clearomizer stroom krijgt en hierdoor voor de verdamping van de e-liquid kan zorgen.

Innokin coils

Bij aankoop van een losse clearomizer worden er ook coils meegeleverd. De coils zijn voor ieder type clearomizer anders. Het is daarom verstandig om goed op te letten welke coil u nodig heeft wanneer u een nieuwe voorraad coils besteld. Bij iedere productomschrijving staat er duidelijk bij welk type coil u nodig heeft.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. De coils zijn te verwisselen uit de clearomizer. Bij het plaatsen van een nieuwe coil is het verstandig om deze eerst 10 a 15 minuten in te laten trekken met e-liquid. Hierdoor kan de vloeistof worden opgenomen door het katoen in de coil.

Overige Innokin e-sigaret producten

Naast de losse clearomizers verkoopt Slimroken ook andere Innokin producten: