Innokin clearomizers

Innokin is opgericht in het jaar 2011. Met de oprichting van het bedrijf verlangde het bedrijf naar technologische innovatie. De toonaangevende ontwerpen worden gemaakt onder de hoogste kwaliteitsnormen. 

De elektronische sigaretten van Innokin worden gezien als milieuvriendelijk. Dit is ook de visie die het bedrijf wilt uitstralen. Door deze visie hebben ze er expres voor gekozen om geen wegwerp E-sigaretten te produeren. Zo verspil je volgens Innokin minder geld en blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd

De clearomizers van Innokin zijn vrij eenvoudig in gebruik te nemen. Het enige onderdeel wat vervangen dient te worden is de coil. U kunt de clearomizers vullen met E-liquid om te beginnen met dampen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Meer informatie over de Innokin clearomizer

De clearomizers van Innokin staan bekend om de eenvoud. Ze zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Zo zijn de coils ook vervangbaar. Deze dient u om de twee á drie weken te vervangen. Het kan sneller of later zijn. Dit hangt af van uw dampgedrag.

Innokin probeert de beginnende dampers te bereiken middels deze techniek. Tevens heeft elke clearomizer van Innokin een 510-aansluiting. Deze aansluiting zorgt ervoor dat bijna elke mod (batterij van een E-sigaret) compatibel is met de clearomizers.

Waarom zou ik een clearomizer van Innokin kopen?

Zoals hierboven beschreven richt Innokin zich op de beginnende dampers met de clearomizers die Slimroken in het assortiment heeft.

Daarnaast hebben de coils in de clearomizers een hoog Ohmage. Een hoog Ohmage is geschikt om te beginnen met dampen. Mensen die graag willen stoppen met het roken van traditionele tabak wordt aangeraden om te kiezen voor een hoger Ohmage coils.

Over de Prism T20-S clearomizer

De Prism T20-S wordt normaal gesproken geleverd bij aanschaf van de EZ Watt startkit. Deze startset is geschikt voor mensen die willen stoppen met roken. De tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml, dit is de maximale toegestane tankinhoud in Nederland. De coils die worden gemaakt voor dit model clearomizer zijn verkrijgbaar in de volgende Ohmages: 0.8Ohm en 1.5Ohm

Over de Zenith clearomizer

De Zenith clearomizer van Innokin heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze liquid is te vullen middels het top-fill systeem. De coils die worden gevoerd in de tank zijn verkrijgbaar in een Ohmage van 1.6Ohm en 0.8Ohm. Het is hiermee geschikt voor mensen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak.

Hoe moet ik mijn Innokin clearomizer onderhouden?

Het onderhouden van uw tank is belangrijk. Het kan namelijk zo zijn dat er overgebleven liquid blijft hangen in de clearomizer. Wanneer deze niet volledig verdampt wordt dan kan het zorgen voor aanslag op het pyrex glaasje. Verder kan het zijn dat de coil minder lang mee gaat.

Het schoonmaken van een clearomizer is makkelijk gedaan. Als eerste dient u al het resterende liquid uit de tank te verwijderen. Hierna kunt u lauw warm water door de clearomizer laten stromen. Er zitten geen batterijen in de clearomizer, het is dus niet erg als deze in contact komt met water. Nadat u klaar bent met het schoonmaken kunt u de tank droog wrijven middels een handdoek of stukje papier

Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw E-sigaret? Neem dan snel een kijkje in onze kennisbank. Naast artikelen over het schoonmaken van uw apparatuur kunt u hier ook andere nuttige informatie vinden omtrent elektronisch roken.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!