IJOY Clearomizers

IJOY noemt zichzelf één van de leiders op het gebied van elektronisch roken/vapen. De producten die zij produceren staan voor kwaliteit. Daarnaast voeren ze innovatieve functies door in de ontwerpen van de E-sigaretten.

Naast de creatie van innoverende producten proberen ze ook het imago van de traditionele tabaksproducten te veranderen. De elektrische sigaretten van IJOY zijn vindbaar op vijf continenten en in maar liefst dertig verschillende landen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
5 artikel(en)

Meer informatie over de IJOY clearomizer

IJOY ontwerpt clearomizers voor verschillende doelgroepen. Het gros van de tanks zijn gericht om de damp- en smaakbeleving te vergroten. Het gaat hierbij vaak om Sub-Ohm clearomizers. Een Sub-Ohm clearomizer maakt gebruik van coils met een Ohmage onder de 1.0Ohm.

Wilt u meer lezen over Sub-Ohm dampen en de daarbij behorende coils? Lees dan het kennisbankartikel "Wat is Sub-Ohm dampen?". Hier staat alles uitgelegd over het fenomeen Sub-Ohm dampen.

IJOY Captain Mini clearomizer

De Captain Mini clearomizer van IJOY beschikt over een eigen design. De tank kan met maximaal 2ml E-liquid gevuld worden en hiermee TPD2 proof. De vloeistof kan worden bijgevuld middels een slide en fill systeem. Hierdoor is lekker bijna niet meer mogelijk. Met de airflow ring, die zich bevindt onder in de clearomizer, kan de gebruiker zelf de luchttoevoer regelen. 

IJOY Avenger Sub-Ohm clearomizer

De IJOY Avenger clearomizer kan gezien worden als een Sub-Ohm clearomizer. De coils die worden gevoerd in de tank zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.35Ohm en 0.15Ohm. Hiermee zal de smaak- en dampproductie groter zijn dan een clearomizer die coils gebruikt met een hoger Ohmage. Een ander aspect van deze clearomizer is de driptip. Deze heeft namelijk een 810 aansluiting. Dit wil zeggen dat de driptip een stuk groter is waardoor er dus meer damp uit de tank gehaald kan worden.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!