IJOY Clearomizers

IJOY noemt zichzelf één van de leiders op het gebied van elektronisch roken/vapen. De producten die zij produceren staan voor kwaliteit. Daarnaast voeren ze innovatieve functies door in de ontwerpen van de E-sigaretten, Clearomizers en bijbehorende onderdelen.

Naast de creatie van innoverende producten proberen ze ook het imago van de traditionele tabaksproducten te veranderen. De elektrische sigaretten van IJOY zijn vindbaar op vijf continenten en in maar liefst dertig verschillende landen.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  IJOY Captain Mini Subohm Clearomizer - 2ML

  IJOY sub ohm clearomizer.

  Tank
  2 ml
  € 29,95
 • Tank
  2 ml
  IJOY Avenger Subohm Clearomizer - 2ML

  IJOY tank met top-fill systeem, bovenlangs vulsysteem en een 810 driptip.

  Tank
  2 ml
  € 26,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  IJOY VPC Unipod Clearomizer - 2ML

  IJOY VPC POD en VPC UNIPOD Base. Geschikt voor de IJOY Diamond VPC.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 12,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  IJOY VPC Unipod (1 St.)

  IJOY VPC UNIPOD adapter die ontworpen is voor de IJOY VPC UNIPOD clearomizer.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 10,99
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Meer informatie over de IJOY clearomizer

IJOY ontwerpt clearomizers voor verschillende doelgroepen. Het gros van de tanks zijn gericht om de damp- en smaakbeleving te vergroten. Het gaat hierbij vaak om Sub-Ohm clearomizers. Een Sub-Ohm clearomizer maakt gebruik van coils met een Ohmage onder de 1.0Ohm en bieden een grote dampproductie met een hoog liquidverbruik.

IJOY Captain Mini clearomizer

De Captain Mini clearomizer van IJOY beschikt over een eigen design. De tank kan met maximaal 2ml E-liquid gevuld worden en hiermee TPD2 proof. De vloeistof kan worden bijgevuld middels een slide en fill systeem. Hierdoor is lekker bijna niet meer mogelijk. Met de airflow ring, die zich bevindt onder in de clearomizer, kan de gebruiker zelf de luchttoevoer regelen. 

IJOY Avenger Sub-Ohm clearomizer

De IJOY Avenger clearomizer kan gezien worden als een Sub-Ohm clearomizer. De coils die worden gevoerd in de tank zijn verkrijgbaar in de Ohmages van 0.35Ohm en 0.15Ohm. Hiermee zal de smaak- en dampproductie groter zijn dan een clearomizer die coils gebruikt met een hoger Ohmage. Een ander aspect van deze clearomizer is de driptip. Deze heeft namelijk een 810 aansluiting. Dit wil zeggen dat de driptip een stuk groter is waardoor er dus meer damp uit de tank gehaald kan worden.

Andere onderdelen IJOY

IJOY verkoopt naast Clearomizers ook andere E-sigaret Startsets en bijbehorende onderdelen. Middels onderstaande lijst kunt u navigeren tussen alle andere onderdelen:

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.