HorizonTech clearomizers

Horizontech is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high-tech clearomizers. Door de jaren ervaring die zij hebben opgebouwd kunnen ze de kwaliteit van de productie waarborgen. Naast clearomizers verkoopt Horizontech ook bijpassende Sub-Ohm coils. Deze coils zijn gemaakt van houtpulp en katoen. Dit vergroot de levensduur van de coils.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Over de Horizontech clearomizer

Horizontech probeert doormiddel van zijn hoogwaardige technieken de ervaren dampers te bereiken. De Falcon clearomizer is hier een goed voorbeeld van. Deze is geschikt voor Sub-Ohm dampen en zorg doormiddel van zijn coils voor een smaakbeleving die men kan verwachten van Horizontech. 

De aanbevolen wattages waar de clearomizer werkzaam op is: 60-80W. 

Waarom zou ik een Horizontech clearomizer kopen?

Bent u een ervaren damper en mist u de smaakbeleving in andere clearomizers? Dan is Horizontech een merk dat geschikt is voor u.

Horizontech Falcon Mini clearomizer

De Falcon Mini van Horizontech is een Sub-Ohm clearomizer. Sub-Ohm clearomizer voeren coils met een Ohmage lager dan 1.0Ohm. Het voordeel van Sub-Ohm clearomizer is dat deze de smaak van de liquid beter kunnen weerspiegelen. Smaak- en dampproductie stijgt en hiermee ook het liquid gebruik van de tank.

Daarnaast heeft de Falcon Mini tank een bovenlangs vulsysteem en kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. De 510-aansluiting maakt hem compatibel met alle mods die ook beschikken over deze aansluiting.

Kennisbank

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!