HorizonTech clearomizers

Horizontech is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high-tech clearomizers. Door de jaren ervaring die zij hebben opgebouwd kunnen ze de kwaliteit van de productie verbeteren en waarborgen. Naast clearomizers verkoopt Horizontech ook bijpassende Sub-Ohm coils. Deze coils zijn gemaakt van houtpulp en katoen. Dit vergroot de levensduur van de coils en verbetert de smaak- en dampproductie.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Falcon Coils
  HorizonTech Falcon Resin-Artisan Mini Clearomizer - 2ML

  Mini Sub Ohm tank met bovenlangs vulsysteem, bottom airflow en houtpulp coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Falcon Coils
  € 39,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over de Horizontech clearomizer

Horizontech probeert doormiddel van zijn hoogwaardige technieken de ervaren dampers te bereiken. De Falcon clearomizer is hier een goed voorbeeld van. Deze is geschikt voor Sub-Ohm dampen en zorg doormiddel van zijn coils voor een smaakbeleving die men kan verwachten van Horizontech. 

De aanbevolen wattages waar de clearomizer werkzaam op is: 60-80W. 

Waarom zou ik een Horizontech clearomizer kopen?

Bent u een ervaren damper en mist u de smaakbeleving in andere clearomizers? Dan is Horizontech een merk dat geschikt is voor u. De smaak is door de jarenlange ervaring velen malen verbeterd en is in combinatie met de houtpulp coils een uitstekende keuze. De Clearomizers van Horizontech hebben een 510 aansluiting en zijn daarmee geschikt voor alle Box Mods met een 510 thread.

Horizontech Falcon Mini clearomizer

De Falcon Mini van Horizontech is een Sub-Ohm clearomizer. Sub-Ohm clearomizer voeren coils met een Ohmage lager dan 1.0Ohm. Het voordeel van Sub-Ohm clearomizer is dat deze de smaak van de liquid beter kunnen weerspiegelen. Smaak- en dampproductie stijgt en hiermee ook het liquid gebruik van de tank.

Daarnaast heeft de Falcon Mini tank een bovenlangs vulsysteem en kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. De 510-aansluiting maakt hem compatibel met alle mods die ook beschikken over deze aansluiting.

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.