HorizonTech clearomizers

Horizontech is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van high-tech clearomizers. Door de jaren ervaring die zij hebben opgebouwd kunnen ze de kwaliteit van de productie verbeteren en waarborgen. Naast clearomizers verkoopt Horizontech ook bijpassende Sub-Ohm coils. Deze coils zijn gemaakt van houtpulp en katoen. Dit vergroot de levensduur van de coils en verbetert de smaak- en dampproductie.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Falcon Coils
  HorizonTech Falcon Resin-Artisan Mini Clearomizer - 2ML

  Mini Sub Ohm tank met bovenlangs vulsysteem, bottom airflow en houtpulp coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Falcon Coils
  € 39,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over de Horizontech clearomizer

Horizontech probeert doormiddel van haar technieken de ervaren dampers te bereiken. De Falcon clearomizer is hier een voorbeeld van. Deze is geschikt voor Sub-Ohm dampen en zorg doormiddel van zijn coils voor een smaakbeleving die men kan verwachten van Horizontech.

De aanbevolen wattages waar de clearomizer werkzaam op is: 60-80W.

Horizontech Falcon Mini clearomizer

De Falcon Mini van Horizontech is een Sub-Ohm clearomizer. Sub-Ohm clearomizer voeren coils met een weerstand lager dan 1.0Ohm. Het voordeel van Sub-Ohm clearomizer is dat deze de smaak van de e-liquid beter kunnen weerspiegelen.

Daarnaast heeft de Falcon Mini tank een bovenlangs vulsysteem en kan worden gevuld met maximaal 2ml e-liquid. De 510-aansluiting maakt hem compatibel met alle mods die ook beschikken over deze aansluiting.

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.