GeekVape Clearomizers

GeekVape is een merk dat zich bezig houdt met de productie van E-sigaretten en clearomizers voor de gevorderde dampers.  Ze geven deze dampers dan ook de mogelijkheid om zelf suggesties te geven op welke vlakken het merk zich kan verbeteren. 

GeekVape RDA en RTA clearomizers zijn bedoeld voor gevorderde dampers.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Over het merk GeekVape

GeekVape is een merk dat zich richt op de gevorderde damper. Dit komt door de techniek die wordt gebruikt in de clearomizers. Daarnaast geven ze de gebruikers van hun producten de mogelijkheid om zelf eigen ideeën op te sturen. Zo kan een gebruiker aangeven wat die mist of wat verbeterd zou kunnen worden in de toekomst. Hierdoor is het een merk dat voor en door dampers/vapers wordt doorontwikkeld en bijgeschaaft waar nodig.

De GeekVape Peerless RDA clearomizer

De Peerless RDA tank heeft twee verschillende opties: smalle coils en brede coils. Dit kan doordat de tank gebruik maakt van een innovatief deck waar het vloeistof reservoir in verwerkt zit. De clearomizer heeft de beschikking over een 510-aansluiting. Dit wilt zeggen dat de gebruiker elke mod met diezelfde 510-aansluiting kan gebruiken in combinatie met deze tank.

De GeekVape Ammit 25 RTA clearomizer

De GeekVape Ammit 25 RTA tank is geschikt voor het zelf bouwen van coils. Door het vernieuwde dek maakt deze het mogelijk om ook grotere spoelen en stukken katoen te verwerken. Dit zorgt voor een goede smaakbeleving en grote dampproductie tijdens het dampen. Bent u een liefhebber van DIY? Dan kunt u gerust de moeite nemen om een van de clearomizers van GeekVape te proberen.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!