Eleaf Clearomizers

Eleaf clearomizers zijn er voor alle E-sigaretten met een dezelfde aansluiting. In het assortiment van Slimroken.nl vindt u onder andere de iStick, iStick Pico, iJust en Ello series. Bekijkt u altijd of de clearomizer past op uw mod. De meeste clearomizers zijn beschikbaar in een standaard formaat en mini formaat. Als u vragen heeft over de juiste tank voor uw apparaat dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
20 artikel(en)
20 artikel(en)

Eleaf clearomizers

Eleaf staat garant voor lekvrije clearomizers met een regelbare airflow voor de dampervaring. U vindt in het assortiment van Slimroken meerdere clearomizers die een regelrecht effect hebben op de smaak-, en dampervaring. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit een Top Full of Bottom Fill vulmethode. De tanks beschikken over gebruiksvriendelijke caps en elke tank wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde passende coil en één reserve coil van een andere weerstand, zodat u de dampervaring naar uw wens kunt afstemmen.

Welke Eleaf clearomizer heb ik nodig?

Welke bijpassende clearomizer u nodig heeft is afhankelijke van het type aansluiting. Kijkt u eerst even of u een 510 aansluiting of een eGo aansluiting heeft. Op basis daarvan kunt u een passende tank kiezen. Vervolgens dient u ook rekening te houden met uw dampervaring. Sommige clearomizers zijn namelijk geschikt voor meer dampproductie en anderen voor smaakervaring. Ook de juiste clearomizer is daarom afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Clearomizers van Eleaf passen overigens ook op andere merken E-sigaretten en/of mods zolang ze maar dezelfde aansluiting hebben.

Eleaf Melo 3 Mini

De Melo 3 Mini heeft een dubbele lekbeveliging en een tankinhoud van 2ml. Deze clearomizer wordt geleverd met een 0,3Ohm coil en een 0,5Ohm coil en heeft een Top Fill vulmethode en een 510-aansluiting. Door deze coils is de dampproductie hier zeer hoog.

Eleaf Ello

De Ello Tank is een Sub-ohm clearomizer met een tankinhoud van 2ml en een 510 aansluiting. Door het Top Fill systeem is de tank, net zoals bij de Melo 3 Mini, eenvoudig te vullen. De Ello heeft een Top-Cap die u opzij kunt schuiven om te vullen. Het model is korter en breder dan de Ello Mini. Bij deze clearomizer krijgt u drie coils meegeleverd.

Eleaf Ello TS

De Ello TS is een krachtige Sub-ohm tank maakt gebruik van HW coils. Deze zorgen voor een vernieuwde smaakbeleving en dampproductie. Dit model heeft ook een tankinhoud van 2ml en een 510-aansluiting. Eleaf streeft naar een praktisch model met de Ello TS.

Overige clearomizers

Voor de overige clearomizers navigeert u naar het door u gekozen product. Op de productpagina van de gekozen clearomizer vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste clearomizer voor uw elektronische sigaret te kiezen.

Kies bijpassende coils voor de tank

Waar clearomizers wel op andere merken E-sigaretten startsets en/of mods passen is dat met coils niet het geval. Clearomizers hebben bijbehorende coils en zijn van hetzelfde merk. Het wordt daarom ook afgeraden om coils van andere merken in de clearomizer te installeren.

 

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!