Asvape Clearomizers

Slimroken heeft twee verschillende clearomizers van het merk Asvape op voorraad. Met ruim 8 jaar ervaring staat Asvape bekend om zijn betrouwbare E-sigaretten. Naast de clearomizers verkopen wij ook mods van het merk Asvape. 

Asvape richt zich door zijn visie op de ervaren dampers. Middels de RDA en RTA clearomizers die ze produceren proberen ze een unieke dampervaring te creëeren. De clearomizers beschikken over een lekvrije sluiting met airflow ring. Op deze manier kan de damper zelf de luchtstroom regelen.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Over de Asvape clearomizers

In het assortiment van Slimroken zijn twee clearomizers van het merk Asvape opgenomen. Deze clearomizers werken verschillend van elkaar en zijn hierdoor niet te vergelijken met elkaar. Dit is de kracht van Asvape. Ze willen zich middels deze strategie inzetbaar maken voor twee soorten dampers: de beginners en de ervaren dampers.

Bent u een beginnende damper en wilt u graag kennis maken met de producten van Asvape? Dan kunt u het beste kiezen voor de AIM-9 tank, deze is werkzaam op de traditionele coils.

Heeft u meer ervaring met het dampen? Dan is de Cobra RDA tank geschikt voor u. Bij deze clearomizer kan de gebruiker zelf zijn eigen coils bouwen middels gloeidraad en los katoen. Op dit katoen dient er liquid gedript te worden om te kunnen beginnen met dampen.

Waarom zou u een Asvape clearomizer kopen?

Asvape is een merk dat ruim 8 jaar actief is in de E-sigaretten branche. Hierdoor is het een merk met de nodige kennis. Deze kennis gebruiken ze bij het produceren van hun producten.

Asvape geeft dampers de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten clearomizers. Ze gebruiken hoogwaardige technologieën voor de vervaardiging van de clearomizers. Hierdoor hebben deze een lange levensduur en zijn ze onderhoudsvriendelijk.

Heeft u twijfels over welke clearomizer u wilt aanschaffen? Neem gerust contact op met onze productexperts.

Welke soorten tanks zijn er?

Asvape biedt twee soorten clearomizers aan. Het gaat hier om de RTA en de RDA variant. Deze werken beiden op een andere manier.

De RTA tank werkt op het traditionele coil systeem. Deze tank voert dus coils die de gebruiker zelf kan vervangen. Deze coils dienen over het algemeen om de 3 weken vervangen te worden. Dit kan verschillen naar mate de gebruiker vaker dampt.

De RDA tank werkt niet op coils. Bij een RDA clearomizer bouwt de gebruiker zijn eigen coils. Er dient een gloeidraad in de clearomizer bevestigd te worden. Op dit gloeidraad word los katoen geplaatst. Dit katoen neemt de vloeistof op wanneer de gebruiker liquid op het katoen 'dript'.

De RDA tank is hierdoor dus geschikt voor ervaren dampers. Het bouwen van coils vergt ervaring en hierdoor niet geschikt voor een beginnende damper.

Asvape Cobra RTA

De Cobra RTA clearomizer van Asvape heeft een 2ml E-liquid capaciteit en is werkzaam op de Cobra coils van Asvape. Deze coils zijn speciaal ontworpen voor dit model tank. De coils hebben een Ohmage van 0.5Ohm. Hiermee is het een uitkomst voor een damper die wenst te sub ohmen.

De clearomizer is vervaardigd uit RVS en heeft daarbij de beschikking over een dubbele airflow.

Asvape AIM-9 RDA

De AIM-9 clearomizer van Asvape is een RDA tank. Een RDA tank werkt anders dan de traditionele clearomizers die werken op coils. Bij een RDA bouwt de damper zijn coils zelf. Dit kan middels een gloeidraad en katoen. De gebruiker 'dript' hier zijn liquid op en kan daarna beginnen met dampen. Het organisch katoen neem de liquid op een correcte manier op.

De AIM-9 RDA beschikt over een 2ml tank en heeft een dubbele airflow. 

Hoe moet ik mijn clearomizer schoonhouden?

Het is van belang om een clearomizer goed te onderhouden. Wanneer u de tank op een correcte manier schoon houdt zult u merken dat de levensduur zal stijgen. Er kan aanslag ontstaan op het pyrex glas van de clearomizer. Dit komt doordat er E-liquid niet volledig verdampt.

Voor het schoonmaken van de clearomizer kunt u het beste lauw warm water gebruiken. Dit dient u kortstondig over en door de clearomizer laten stromen. Hierna kunt u de clearomizer droog maken middels een stukje papier of een doek.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de mail, chat of telefonisch.