Asvape Clearomizers

Slimroken heeft twee verschillende clearomizers van het merk Asvape op voorraad. Naast de clearomizers verkopen wij ook de bijbehorende Asvape Coils.

Asvape richt zich met zijn visie op de ervaren dampers. Middels de RDA en RTA clearomizers die ze produceren proberen ze een eigen dampervaring te creëeren. De clearomizers beschikken over een lekvrije sluiting met airflow ring. Op deze manier kan de damper zelf de luchtstroom regelen.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cobra Coils
  Asvape Cobra RTA Clearomizer - 2ML

  Asvape sub ohm tank met 2ml e-liquid capaciteit en een 0.5Ohm Cobra coil.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Cobra Coils
  € 31,95
 • Tank
  0.85 ml
  Asvape AIM-9 RDA - 0.85ML

  RDA voor het drippen van uw coil. Verkrijgbaar in zilver.

  Tank
  0.85 ml
  € 29,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over de Asvape clearomizer

In het assortiment van Slimroken zijn twee clearomizers van het merk Asvape opgenomen. Deze clearomizers werken verschillend van elkaar en zijn hierdoor niet te vergelijken met elkaar. Dit is de kracht van Asvape. Ze willen zich middels deze strategie inzetbaar maken voor twee soorten dampers: De beginners en de ervaren dampers. Bent u een beginnende damper en wilt u graag kennis maken met de producten? Dan kunt u het kiezen voor de AIM-9 tank. Deze is werkzaam op de traditionele coils.

Heeft u meer ervaring met het dampen? Dan is de Cobra RDA tank geschikt voor u. Bij deze clearomizer kan de gebruiker zelf zijn eigen coils bouwen middels gloeidraad en los katoen. Op dit katoen dient er liquid gedruppeld te worden om te kunnen beginnen met dampen.

Welke soorten tanks zijn er?

Asvape biedt twee soorten clearomizers aan. Het gaat hier om de RTA en de RDA variant. Deze clearomizers hebben beide een 510 aansluiting maar werken ieder op een eigen manier.

 • De RTA tank werkt op het traditionele coil systeem. Deze tank voert dus coils die de gebruiker zelf kan vervangen. Deze coils dienen over het algemeen om de drie weken vervangen te worden. Dit kan verschillen naar mate de gebruiker vaker dampt.
 • De RDA tank werkt niet op coils. Bij een RDA clearomizer bouwt de gebruiker zijn eigen coils. Er dient een gloeidraad in de clearomizer bevestigd te worden. Op dit gloeidraad word los katoen geplaatst. Dit katoen neemt de vloeistof op wanneer de gebruiker liquid op het katoen 'dript'.

De RDA tank is hierdoor geschikt voor ervaren dampers. Het bouwen van coils vergt ervaring en is niet geschikt voor een beginnende damper.

Asvape Cobra RTA

De Cobra RTA clearomizer van Asvape heeft een 2ml e-liquid capaciteit en is werkzaam op de Cobra coils. Deze coils zijn speciaal ontworpen voor dit model tank. De coils hebben een weerstand van 0.5Ohm. Hiermee is het een uitkomst voor een damper die wenst te sub ohmen. De clearomizer is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft daarbij de beschikking over een dubbele airflow.

Asvape AIM-9 RDA

De AIM-9 clearomizer is een RDA tank. Een RDA tank werkt anders dan de traditionele clearomizers die werken op coils. Bij een RDA bouwt de damper zijn coils zelf. Dit kan middels een gloeidraad en katoen. De gebruiker 'dript' hier zijn liquid op en kan daarna beginnen met dampen. Het organisch katoen neem de e-liquid op een correcte manier op. De AIM-9 RDA beschikt over een 2ml tank en heeft een dubbele airflow.

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.