Aspire Clearomizers

Aspire staat erom bekend dat ze altijd streven naar hoog kwalitatieve clearomizers en tanks die zij ontwikkelen.

Bij Slimroken.nl vindt u diverse type clearomizers die op uw e-sigaret en/of mod passen. Twijfelt u over de juiste clearomizer voor uw elektronische sigaret? Neem dan gerust contact met ons op.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus 2 BVC
  Aspire Nautilus 2 Clearomizer - 2ML

  Aspire Nautilus clearomizer met 2ml e-liquid capaciteit.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus 2 BVC
  € 46,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Aspire Athos Clearomizer - 2ML Vernieuwende tank van Aspire, 2ML tank capaciteit en kan via de bovenkant gevuld worden.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Vanaf: € 46,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire clearomizer of pod kopen?

Aspire heeft verschillende clearomizers in het assortiment welke bestaan uit een 510 of eGo aansluiting. Daarnaast heeft elk model zijn eigen specificaties. Sommige tanks zijn vooral geschikt voor een grotere dampproductie en anderen voor een smaakervaring. Voordat u de juiste clearomizer voor uw apparaat aanschaft kijkt u eerst naar de aansluiting. Het type aansluiting vindt u terug in de specificaties van de e-sigaret en mod.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor Aspire pods. De pods en clearomizer hebben altijd een maximale e-liquid capaciteit van 2ml.

Welk aansluiting heeft mijn Aspire clearomizer?

Niet alleen de tanks van Aspire, maar ook de overige tanks bestaan altijd uit een 510 of eGo aansluiting. De 510 aansluiting is vooral gericht op krachtigere batterijen en wordt ook gezien als een opvolger van de eGo aansluiting. eGo aansluitingen worden nog wel gemaakt en gebruikt bij minder krachtigere batterijen. Als u twijfelt over welke aansluiting u dient te hebben dan kunt u altijd in ons assortiment de specificaties controleren of contact met ons opnemen.

De Aspire pods hebben een magnetische aansluiting. Met deze magnetische aansluiting kan de pod op de batterij worden geplaatst. Iedere Aspire e-sigaret maakt gebruik van zijn bijbehorende pod, let hier op bij het aanschaffen van een pod.

Aspire clearomizer onderhouden

Zorg dat u regelmatig het aanwezige vuil en e-liquid uit de tank verwijdert en afspoelt met warm water. Het mondstukje kunt u ook afspoelen onder de warme kraan. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw Aspire producten en kunt u schoon verder vapen.

Ook de coil in de clearomizer dient regelmatig vervangen te worden. Dit merkt u wanneer de smaak afneemt of verbrand begint te proeven.

Overige producten van Aspire

Zoals u misschien al wel heeft kunnen zien zijn er een hoop verschillende clearomizers van Aspire op de markt. Echter verkoopt Aspire niet alleen tanks. Hieronder vindt u een overzicht van de overige producten van Aspire:

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in oonze kennisbank.