Aspire Clearomizers

Aspire staat erom bekend dat ze altijd streven naar hoog kwalitatieve clearomizers en tanks die zij ontwikkelen. Neem als voorbeeld de Nautilus en de Nautilus 2. Dit zijn technische clearomizers die gebruik maken van nieuwe coils. Bij Slimroken.nl vindt u diverse type clearomizers die op uw E-sigaret en/of mod passen. Twijfelt u over de juiste clearomizer voor uw elektronische sigaret? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
21 artikel(en)
21 artikel(en)

Clearomizers van Aspire

Aspire heeft verschillende clearomizers in het assortiment welke bestaan uit een 510 of eGo aansluiting. Daarnaast heeft elk model zijn eigen specificaties. Sommige tanks zijn vooral geschikt voor een grotere dampproductie en anderen voor een smaakervaring. Voordat u de juiste clearomizer voor uw apparaat aanschaft kijkt u eerst naar de aansluiting. Het type aansluiting vindt u terug in de specificaties van de E-sigaret en mod.

Welk aansluiting heeft mijn Aspire clearomizer?

Niet alleen de tanks van Aspire, maar ook de overige tanks bestaan altijd uit een 510 of eGo aansluiting. De 510 aansluiting is vooral gericht op nieuwere krachtigere batterijen en wordt ook gezien als een opvolger van de eGo aansluiting. eGo aansluitingen worden nog wel gemaakt en gebruikt bij minder krachtigere batterijen. Als u twijfelt over welke aansluiting u dient te hebben dan kunt u altijd even in ons productassortiment de specificaties controleren of contact met ons opnemen.

Welke tanks vindt u hier in het assortiment?

In het assortiment van Slimroken vindt u diverse tanks. De tanks zijn voor zowel beginnende als gevorderde dampers. Afhankelijk van de aansluiting kiest u een bijpassende clearomizer. Een klein gedeelte van het assortiment wordt hieronder beschrijven. Voor de overige productinformatie navigeert u naar het gekozen product zelf.

Aspire K3

De Aspire K3 is een afgewerkte clearomizer met een 510 schroefdraad (aansluiting). Het model heeft een tankinhoud van 2ml en een diameter van 18mm. Door deze aansluiting kan de tank op meerdere type batterijen en box mods geplaatst worden.

Aspire EVO

Net zoals de K3 heeft de Aspire EVO een 510 aansluiting en een tankinhoud van 2ml. Het bevat een Top Fill vulmethode met een hoge dampproductie door de 0.4Ohm en 0.5Ohm coils die erin passen. Dit maakt de tank geschikt voor E liquids met een hoog VG gehalte.

Aspire Nautilus 2

De Nautilus 2 is een opvolger van de originele Nautilus en Nautilus mini. De tank heeft een ronde metalen huls en een capaciteit van 2ml tankinhoud. Net zoals bovenstaande producten heeft ook dit model een 510 aansluiting dat de clearomizer geschikt maakt voor meer krachtigere batterijen.

Tips om de Aspire clearomizer te onderhouden

Zorg dat u regelmatig het aanwezige vuil en E-liquid uit de tank verwijdert en afspoelt met warm water. Het mondstukje kunt u ook afspoelen onder de warme kraan.

 

Meer weten over clearomizers en/of het schoonmaken daarvan? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!