Clearomizers

Een clearomizer is een belangrijk onderdeel van uw E-sigaret en bepalend voor de dampervaring. Bij Slimroken bieden wij clearomizers en tanks van alle bekende merken tegen scherpe prijzen. De clearomizers zijn ingedeeld op merk voor de bekendste E-sigaretten en mods. U kunt ook een volledige E-sigaret of vervangende coils en pyrex glaasjes aanschaffen bij Slimroken.

Maak uw keuze uit het ruime assortiment clearomizers. Al onze vaping producten zijn uit voorraad leverbaar met gratis verzending.

 • Breed assortiment!
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Betalen met iDeal of Afterpay!
123 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
123 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een clearomizer is een belangrijk onderdeel in uw E-sigaret. Deze zorgt namelijk voor de verdamping van de e-liquid. Een clearomizer is in feite een doorzichtige tank. In deze tank kunt u de gekozen atomizer of coil plaatsen waardoor de verdamping optimaal werkt.

Innovatie van Clearomizers

Voorheen bestonden de zogeheten cartomizers. Doordat deze niet doorzichtig waren was lastig te bepalen of er nog genoeg E-liquid in de verdamper zat om de dag door te komen. Deze tanks waren maar eenmalig bruikbaar en werden vooraf gevuld met de E-liquid. Hierdoor moest men als de tank op was een hele nieuwe kopen en kon deze dus niet opnieuw gevuld worden met liquid. 

De vernieuwde tanks die clearomizers worden genoemd hebben meer inhoud doordat de tanks groter zijn geworden. Clearomizers zijn doorzichtig en daardoor is goed in de gaten te houden of u de E-liquid moet bijvullen. Zo kunt u eindeloos genieten van een constante kwaliteit en van dezelfde dosering smaak en eventuele nicotine. Bij een lege tank is het een kwestie van navullen met onze handige E-liquid navulflesjes. Het is aan te raden om de tank maar 3/4 te vullen zodat het risico op lekken uit te sluiten is. 

Uw Clearomizer goed onderhouden

Voor een lange levensduur moet uw clearomizer regelmatig schoongemaakt worden. Vooral wanneer je een nieuwe smaak wilt dampen kun je het beste even de clearomizer vullen met heet water. Vervolgens even in laten trekken en een paar keer goed schudden. Het is aan te raden de tank eerst goed te laten drogen om verdunning door achtergebleven water te voorkomen. Wanneer u per ongeluk de E-liquid heeft gevuld in de luchtbuis moet u deze meteen verwijderen. Dit kan namelijk de batterij van uw E-sigaret aantasten of de E-liquid kan in uw mond terecht komen tijdens het dampen.  

Meer smaak en een dikkere damp

Sommige clearomizers stelt u zelf in op de gewenste hoeveelheid smaak en nicotine. Hoe voller de tank zit hoe meer smaak je uit de E-sigaret haalt. Hierdoor krijg je een dikkere damp en kun je dus optimaal genieten van de heerlijke smaak van je E-sigaret. De atomizer die in de clearomizer zit zorgt voor de verdamping van de E-liquid. Deze moet regelmatig vervangen worden voor de beste smaaksensatie.

Verschillende Clearomizers

Er zijn verschillende soorten clearomizers te koop. Het grootste verschil zit in de manier van bijvullen en de smaak die de clearomizers afgeven. De twee verschillende clearomizers zijn de bottomcoil en de topcoil clearomizer.

Bottomcoil:

Doordat de tank boven de coil zit hoef je je niet druk te maken over of de E-liquid wel in de tank terecht komt. Wel moet opgelet worden dat de tank vanaf de onderkant gevuld moet worden en je de E-sigaret dus ondersteboven moet houden hiervoor. Het nadeel van de bottomcoil is dat de zuigkracht precies goed moet zijn. Wanneer er niet hard genoeg aan het mondstuk gezogen wordt komt de coil droog te staan waardoor een soort verbrande smaak kan ontstaan. Als je te hard zuigt kun je de E-liquid door de coil trekken waardoor deze in de mond terecht komt. Op sommige clearomizers zit een Air Flow Controller welke de zuigkracht kan regelen.

Topcoil:

Wanneer je net begint met dampen kun je het beste kiezen voor een topcoil clearomizer. Wel zit er een groot nadeel aan deze topcoil variant omdat zoals de naam al zegt, de coil aan de bovenkant van de clearomizer zit. Doordat de coil aan de bovenkant zit wordt de ''wick'' niet goed nat gemaakt door de liquid. Hierdoor kun je met een bijna lege tank niet goed meer dampen omdat je weinig smaak en damp uit de E-sigaret krijgt.

Slimroken verkoopt voornamelijk verwisselbare bottom coil clearomizers.

Heeft u meer uitleg nodig over onze clearomizers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!