Clearomizers

Een clearomizer of pod kopen? De clearomizer is een essentieel onderdeel van een e-sigaret. Dit is namelijk het reservoir waarin de e-liquid wordt bijgevuld. In samenwerking met de coil, die in de tank wordt geplaats, zorgt de clearomizer ervoor dat de e-liquid wordt verdampt.

In het assortiment van Slimroken vindt u clearomizers en tanks van diverse merken. In de clearomizer kunt u de gekozen atomizer of coil plaatsen waardoor de verdamping optimaal werkt. De clearomizers zijn ingedeeld op merk voor de e-sigaret en mods. U kunt ook vervangende coils en pyrex glaasjes aanschaffen bij Slimroken.

149 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  Aspire OBY Stick Pods
  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 9,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  BP Coils
  Aspire BP80 Pods - 2ML
  Tank
  2 ml
  Coil
  BP Coils
  € 3,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Revvo Coils
  Aspire Revvo Clearomizer - 2ML

  Aspire tank inclusief twee coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Revvo Coils
  Vanaf: € 41,99
 • Aspire Nautilus Mini BVC Clearomizer - 2ML Aspire Clearomizer met adjustable airflow en 2ML inhoud.
  € 34,99
  (Niet op voorraad)
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  Coils
  Aspire Cleito 120 Clearomizer - 2ML Krachtige clearomizer voor de Aspire. Tankinhoud van 2ML.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  Coils
  € 40,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus 2 BVC
  Aspire Nautilus 2 Clearomizer - 2ML Verbetere versie van de Nautilus en Nautilus mini. Inhoud van 2ML.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus 2 BVC
  € 46,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus X
  Aspire Nautilus X Clearomizer - 2ML Opvolger van de Aspire Nautilus Mini
  Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus X
  Vanaf: € 37,99
  • Snelle levering
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus Mini
  BVC
  Aspire K3 Clearomizer - 2ML De K3 is een zeer fraai afgewerkte clearomizer van Aspire.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Nautilus Mini
  BVC
  € 12,99
  • Snelle levering
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito EXO
  Aspire Cleito EXO Clearomizer - 2ML Een luxe sub ohm clearomizer met verbeterde aiflow, top-fill, pyrex tank en een 510 aansluiting.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito EXO
  € 49,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito Coils
  Aspire Cleito Clearomizer - 2ML De Aspire Cleito tank heeft een inhoud van 2ML en is zeer geschikt voor de dagelijkse damper.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito Coils
  € 33,99
 • Tank
  1.8 ml
  Coil
  BVC Coils
  Aspire K2 BVC Clearomizer - 1.8ML Aspire K2 clearomizer, verkrijgbaar in de kleuren zwart en RVS.
  Tank
  1.8 ml
  Coil
  BVC Coils
  Vanaf: € 11,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  Aspire Cleito 120 Pro Clearomizer - 2ML

  Innovatieve tank met een 3 luchtsleuven airflow en bovenlangs vulsysteem.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  € 41,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Atlantis EVO
  Aspire EVO Clearomizer - 2ML Zeer geschikte tank voor hoge VG gehaltes. Vernieuwde techniek met grote dampproductie.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Atlantis EVO
  € 25,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Tigon Coils
  Aspire Tigon Clearomizer - 2ML

  De Aspire Tigon clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Tigon Coils
  € 38,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Aspire Athos Clearomizer - 2ML Vernieuwende tank van Aspire, 2ML tank capaciteit en kan via de bovenkant gevuld worden.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Vanaf: € 46,99
 • Tank
  1.8 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Aspire Cobble POD - 1.8ML - 1.4 Ohm (3 St.)

  POD's ontworpen voor de Aspire Cobble Startset met een 1.8ML capaciteit. Verpakt per 3 stuks.

  Tank
  1.8 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 19,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Breeze 2 Coils
  Aspire Breeze 2 Replacement Pod - 2ML (1 St.)

  Vervangende POD's voor de Aspire Breeze 2 met een Ohmage van 0.6.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Breeze 2 Coils
  € 18,99
149 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
+ Toon meer - Toon minder

Clearomizer of pod kopen?

Wilt u een clearomizer voor uw e-sigaret kopen? Bij Slimroken bieden we een compleet aanbod aan zowel clearomizers als pods. Voorheen bestonden alleen de zogeheten cartomizers en was het aanschaffen van een losse clearomizer nog niet mogelijk. Doordat deze niet doorzichtig waren was lastig te bepalen of er nog genoeg e-liquid in de tank zat om de dag door te komen. Deze tanks waren maar eenmalig bruikbaar en werden vooraf gevuld met de e-liquid. Hierdoor moest men als de tank op was een hele nieuwe kopen en kon deze dus niet opnieuw gevuld worden met e-liquid. Om deze reden zijn er nieuwe clearomizers en pods ontwikkeld. Let u wel op dat u een passende clearomizer voor uw e-sigaret/mod koopt. Niet alle clearomizers passen namelijk. Hiervoor kijkt u naar het type aansluiting van beide onderdelen. Dit is in alle gevallen 510-aansluiting of een eGo thread aansluiting. Twijfelt u over de juiste tank? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of mail.

Hoe werkt een clearomizer?

De werking van de clearomizer zorgt er kort gezegd voor dat de e-liquid langs de coil geleid wordt, wanneer u zuigt aan de e-sigaret. De clearomizer zet de e-liquid vervolgens om in damp. Het is aan te raden om de clearomizer of pod maar voor 3/4e te vullen, zodat het risico op lekken van e-liquid uit te sluiten is. Houdt u rekening dat voor elke type tank bijbehorende coils zijn ontwikkeld. Bij het type tank wordt altijd aangegeven welke coil geschikt is.

Verschillende soorten clearomizers

Er zijn verschillende clearomizers te koop. Het grootste verschil zit in de manier van bijvullen en de smaak die de clearomizers afgeven. Daarnaast is er ook verschil in de inhoud van de tanks. De meeste tanks hebben een opslag van 2ml, maar er zijn ook tanks die net iets minder inhoud hebben. Als we het hebben over verschillende types dan zijn er bottom coil en de top coil clearomizer waaruit u kan kiezen. De maximale e-liquid capaciteit is altijd 2ml. Tanks met een grotere inhoud mogen niet worden verkocht op de Nederlandse markt.

Bottom coil clearomizer

Doordat de tank boven de coil zit hoef u zich niet druk te maken over of de e-liquid wel in de tank terecht komt. Wel moet opgelet worden dat de tank vanaf de onderkant gevuld moet worden en u de e-sigaret dus ondersteboven moet houden hiervoor. Deze manier van dampen zorgt ervoor dat de damp een langere weg naar de mond moet afleggen, hierdoor koelt het af en dit zorgt ervoor dat de coil altijd vochtig blijft. Let wel op dat u niet te hard zuigt aan de driptip, want dan kunt u de e-liquid door de coil trekken, waardoor deze in de mond terecht kan komen. Vrijwel iedere tank of pod heeft een airflow ring. Deze ring geeft u de mogelijkheid om de luchttoevoer te regelen. Wenst u veel lucht tijdens het dampen? Dan is het verstandig om de airflow ring zo ver mogelijk open te draaien. Wanneer u een strakke damp met weinig lucht wenst dan is het de bedoeling om de ring zo ver mogelijk dicht te draaien.

Top coil clearomizer

Wanneer u net begint met dampen kunt u het beste kiezen voor een top coil clearomizer. Wel dient u rekening te houden dat de ”wick” voldoende E-liquid bevat. Dit doet u door de E-sigaret regelmatig even horizontaal te houden. Als u dit niet doet dan kunt u met een bijna lege clearomizer tank niet goed meer dampen.

Pods

Naast clearomizers bestaan er ook pods. Deze fungeren net als een reguliere tank als vloeistof reservoir maar hebben een magnetische aansluiting. De magnetische aansluiting is voor iedere e-sigaret merk weer anders. U dient dus altijd de bijpassende pod bij uw e-sigaret kiezen. In een pod e-sigaret kunnen zowel freebase als nicotine salt e-liquids worden gebruikt.

Ook pods hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2ml. Er bestaan twee soorten pods, met ingebouwde coil en met externe coil. Hieronder geven we over beide varianten extra uitleg.

Pods met ingebouwde coil

Een pod met ingebouwde coil heeft zoals de naam al zegt een interne coil. De coil is dus niet los van de pod te vervangen. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of minder begint te proeven is het tijd om een geheel nieuwe pod te plaatsen. Dit soort type pods worden vaak per twee stuks geleverd en gaan circa één a twee weken mee.

Pods met externe coil

Naast de pods met interne coil zijn er ook pods die werken op een losse coil. Deze hebben dus een externe coil die los van de pod vervangen kan worden. De coil dient vervangen te worden wanneer de smaak van een e-liquid afneemt. De pod is gemaakt van kunststof en gaat mee totdat de magneetaansluiting het begeeft.

De clearomizer schoonmaken

De clearomizer schoonmaken zorgt ervoor dat de clearomizer een lange levensduur behoudt. Vooral wanneer u een nieuwe smaak wilt dampen kunt u het beste even de clearomizer vullen met heet water. Vervolgens even in laten trekken en een paar keer goed schudden. Het is aan te raden de tank eerst goed te laten drogen om verdunning door achtergebleven water te voorkomen. Wanneer u per ongeluk de e-liquid heeft gevuld in de luchtbuis moet u deze meteen verwijderen. Dit kan namelijk de batterij van uw e-sigaret aantasten of de e-liquid kan in uw mond terecht komen tijdens het dampen.

Hier leest u meer over het schoonmaken van de E-sigaret in het algemeen.

Meer weten over clearomizers? Lees hier dan meer over in onze clearomizer kennisbank.