CBD E-liquid

Wij hebben CBD producten van Canoil en Sensi Seeds in ons assortiment. Geproduceerd in Nederland van biologisch geteelde hennepplanten. De liquids zijn verkrijgbaar in verschillende CBD gehaltes en verkrijgbaar in klassieke hennep smaak, als base liquid of blend. Deze liquids hebben een basisverhouding van 50% PG / 50% VG en 80% PG / 20% VG. CBD kan worden gedampt met elke E-sigaret en bevatten geen THC.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
40 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
40 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Koop hier uw CBD E-liquid of CBD olie

CBD E-liquid kopen is mogelijk voor elke E-sigaret en het is goed om te weten dat de producten geen THC bevatten. Hieronder leest u zo meer over de werking, welke smaken Slimroken.nl in het assortiment heeft en wat het verschil is tussen beiden. U kunt namelijk ook CBD olie kopen bij Slimroken.nl. Wanneer u besluit om de liquid of olie te bestellen dan let u op dat het product van de hoogst mogelijke kwaliteit is en dat het product getest is. Wij hanteren net zoals bij onze andere producten een strenge kwaliteitscontrole. Bij Slimroken.nl vindt u de merken Canoil en Sensi Seeds in het assortiment. Net zoals onze andere merken streven deze merken ook naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

De werking van CBD 

De CBD werking kan helpen te ontspannen, pijn te verlichten en stress te verminderen en kan tot twee uur aanhouden. Er zit geen limiet aan het gebruik ervan en dit betekent dat je opnieuw kunt doseren wanneer het begint uit te werken. CBD (cannabidiol) is een stof die voorkomt in hasj of wiet. Het is een niet-psychoactieve cannabinoïde die geïsoleerd kan worden uit cannabis. In tegenstelling tot THC, het actieve bestandsdeel uit cannabis, is cannabidiol niet psychoactief, waardoor je er geen stoned/high gevoel van krijgt. Het is bovendien niet verslavend.

Hoe kan ik CBD vapen?

Het antwoord daarop is simpel. Het werkt hetzelfde als het vapen van andere E-liquids. Je plaatst de vloeistof in de E-sigaret en je kan beginnen met dampen. Het is een eenvoudige manier van cannabidiol-inname. Het wordt vrij snel opgenomen tijdens het vapen en het kalmerende effect is dan ook snel merkbaar. De damp die vrijkomt tijdens het vapen van ruiken niet naar wiet en in tegenstelling tot rook blijft de geur van de damp ook niet aan je kleding hangen.

Welke smaken zijn er bij Slimroken.nl?

Slimroken.nl heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken en bevatten geen nicotine en THC. De smaakcategorieën bestaan uit:

 • (Been smaak) Base liquid
 • Fruitsmaak
 • Mentholsmaak
 • Blends en mix smaken

Daarnaast vindt u in ons assortiment een aanbod aan verschillende concentraties cannabodiol. Startend vanaf 50mg.

Wat kan ik beter kiezen? Olie of Liquid?

Voordat CBD E-liquids op de markt kwamen was er alleen de mogelijkheid om olie te gebruiken. De olie is net zoals bij de liquids een natuurlijk product dat kan helpen bij veelvoorkomende gezondheidsklachten. Echter is het gebruik van CBD olie niet optimaal. Het dient namelijk onder de tong gedruppeld te worden. Zoiets zal in het openbaar al snel vragen opleveren en dat is niet iets wat iedereen fijn vindt. Daarnaast wordt de liquid variant sneller opgenomen dan olie.

Meer weten voordat u CBD wilt kopen? Lees hier het artikel "Wat is CBD E-liquid?"in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!