ZenSations e-sigaret batterij

Hier vindt u alle mods (batterijen) van het Nederlandse merk ZenSations. Het betreffen relatief eenvoudige modellen die zowel door de beginnende als door de gevorderde damper te gebruiken zijn.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  ZenSations Batterij - 350mAh

  ZenSations batterij met een capaciteit van 360mAh. Werkzaam op Refills.

  Batterij
  350 mAh
  Vanaf: € 8,59
 • Batterij
  650 mAh
  ZenSations Angel Batterij - 650mAh

  De ZenSations Angel batterij heeft een capaciteit van 650mAh.

  Batterij
  650 mAh
  € 9,95
 • Batterij
  900 mAh
  ZenSations STAR Batterij - 900mAh

  De ZenSations STAR batterij heeft een interne batterij met 900mAh capaciteit.

  Batterij
  900 mAh
  € 19,95
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

ZenSations batterij kopen?

Op deze pagina vindt u alle mods (batterijen) van het merk ZenSations. Twee van deze modellen zijn reserve of vervangende batterijen voor de Angel en STAR E-sigaret starterset. Deze kunt u aanschaffen wanneer u een extra batterij wilt wanneer de andere opgeladen moet worden of wanneer de batterij kwijt/versleten is. Verder vindt u op deze pagina een mod die werkt op speciaal ontwikkelde refills van met liquid van het merk ZenSations.

ZenSations Angel Batterij

De ZenSations Angel batterij heeft een capaciteit van 650mAh. Deze batterij is op te laden middels de geleverde oplaadkabel. Deze batterij is speciaal ontwikkeld voor de Angel Clearomizer en is onderdeel van de Angel Startset. De batterij (mod) is eenvoudig in gebruik en kan geactiveerd worden via de “vuurknop” aan de bovenzijde van de mod.

ZenSations STAR Batterij

De ZenSations STAR batterij wordt van oorsprong geleverd bij de STAR E-sigaret Starterset, maar u kunt deze batterij ook los aanschaffen. De batterij heeft een capaciteit van 900mAh en het voltage in deze mod kan gewijzigd worden. De gebruiker kan schakelen tussen de 3.4V en 4.7V middels de plus- en minknop. Met de passtrough technologie, die dit model heeft, kunt u ook gebruik maken van de elektrische sigaret wanneer deze wordt opgeladen.

ZenSations Batterij met 350mAh capaciteit

De ZenSations batterij is een eGo batterij met een capaciteit van 350mAh. Dit model werkt niet met losse E-liquids, maar uitsluitend met Refills van ZenSations. Deze Refills (pods) zijn verkrijgbaar met verschillende smaakcombinaties en nicotinegehaltes.

Overige ZenSations onderdelen

Middels onderstaande lijst kunt u navigeren tussen alle onderdelen van ZenSations in ons assortiment:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.