WISMEC MODs

Hier vindt u WISMEC Temperature control box mods met uitgebreide modi en een output tot 200W voor de ervaren damper. Bekijk ook de originele clearomizers en bijpassende coils.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Meer informatie over de WISMEC mod

De mods van WISMEC hebben een uitgebreid instelbaar vermogen. Hierdoor zijn ze voor zowel de beginnende damper als de ervaren damper geschikt. Elke mod van het merk heeft een 510-aansluiting. Hierdoor geeft het de mogelijkheid om vrijwel elke clearomizer met diezelfde aansluiting te gebruiken.

WISMEC Presa MOD

De Presa mod van WISMEC heeft een maximaal uitgaand vermogen van 100W. Hiermee is het de minst krachtige mod van het merk. De verschillende instellingen, die zijn aan te passen middels het display, maken het een uitgebreide mod. Geschikt voor zowel de beginnende damper als ervaren damper die opzoek is naar een krachtig model. De mod is werkzaam op één externe 18650 of 26650 batterij. Let op! Deze is niet meegeleverd bij aankoop van de mod.

WISMEC Reuleaux RX2/3 MOD

De Reuleaux mod heeft twee opties wanneer u deze in gebruik neemt. Wanneer u twee batterijen gebruikt is het maximaal uitgaand vermogen 150W. Gebruikt u drie batterijen? Dan is het maximaal uitgaand vermogen 200W. De WISMEC mod staat bekend om zijn robuuste vormgeving en kleurcombinaties.

Bijbehorende accessoires

Naast externe batterijen, waar de mods hun kracht vandaan halen, is het ook van belang om een clearomizer aan te schaffen. De clearomizer kan gevuld worden met E-liquid. Hierna wordt de e-liquid omgezet tot damp bij gebruik. WISMEC ontwikkelt zelf ook clearomizers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!