Vsticking MODs

Creativiteit staat bij Vsticking op nummer één. Kleurrijke mods en aparte figuren zijn bij dit merk geen uitzondering. Zie hieronder een overzicht van de Vsticking mods.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Meer informatie over de Vsticking Mod

Zoals eerder beschreven staat creativiteit hoog in het vaandel bij het merk Vsticking. Zo maken ze gebruik van aparte vormgevingen. Denk hierbij aan het ronde display op de VK350 mod. Daarnaast hebben de meeste producten van het merk een opvallend uiterlijk. Geen zwart of wit, maar camouflage of grafity.

De Vsticking VK530 Box Mod

De VK530 van Vsticking heeft een maximaal uitgaand vermogen van 200W. Dit vermogen kan de gebruiker zelf bepalen middels de knoppen aan de voorzijde van de mod. De mod draait op twee 18650 batterijen. Deze dient de gebruiker apart te bestellen.

Wanneer de gebruiker wilt schakelen tussen de wattages dient er gebruik te worden gemaakt van de joystick. Daarnaast kan er worden gekozen uit tien verschillende achtergronden.

Overige producten/accessoires

Wanneer u daadwerkelijk een Vsticking mod in gebruik wilt nemen dan dient u gebruik te maken van externe batterijen. Het gaat hier over de 18650 batterijen. Het assortiment van Slimroken heeft deze in verschillende merkuitvoering te koop:

Naast deze batterijen dient u ook een clearomizer aan te schaffen. Clearomizers zijn verkrijgbaar in een hoop varianten. Het team van Slimroken heeft hieronder een klein overzicht gemaakt van geschikte clearomizers:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!