VOOPOO MODs

VOOPOO is sinds 2014 actief in de E-sigaretten branche. Hiermee hebben ze de nodige ervaring opgebouwd. Deze ervaring is duidelijk terug te vinden in de box mods van het merk. Hieronder een overzicht van deze producten.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  180 Watt
  Voopoo Black Too - 180W MOD

  Innovatieve mod met uniek design en de GENE Chip, afvuursnelheid binnen 0.01s.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  180 Watt
  € 74,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

De interface van de VOOPOO mod

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij het merk VOOPOO. De opzet van de meeste mods van het merk is daardoor ook gelijk. Het OLED display bevindt zich aan de smalle zijde van de mod. Hier zijn alle dampgegevens terug te vinden. Daarnaast kan de gebruiker alle instellingen aanpassen naar eigen wens. Zo kan er geschakeld worden tussen de wattages en kan de gebruiker de batterijstatus opvragen.

De VOOPOO Black Drag Mod

De Black Drag mod van VOOPOO ondersteunt een maximaal uitgaand vermogen van 157W. De mod is werkzaam op twee externe batterijen en heeft een ingebouwde GENE Chip. Deze Chip zorgt ervoor dat de gebruiker snel kan vuren. Dit betekent wanneer de voorknop wordt ingedrukt dat de gebruiker ook daadwerkelijk meteen kan dampen zonder vertraging.

De Black Drag mod wordt normaliter gebruikt in de Gold Drag startset. Deze heeft ook de Uforce clearomizer. Deze clearomizer maakt gebruik van de Uforce coils, deze zijn verkrijgbaar in verschillende ohmage gehaltes.

Externe batterijen en geschikte opladers

De mods van VOOPOO maken gebruik van externe batterijen. Deze dient de gebruiker apart aan te schaffen. Het merk VOOPOO maakt gebruik van de 18650 variant van deze batterijen. De volgende merken zijn geschikt voor de mods van VOOPOO:

Voor het opladen dient er gebruik gemaakt te worden van een externe oplader. Kiest u voor opladen middels een micro USB kabel? Dan zult u al snel merken dat dit veel tijd in beslag neemt. Dit komt, doordat de externe batterijen vaak een groot vermogen hebben. Een micro USB kan deze kracht niet altijd leveren.

Voorbeelden van externe opladers zijn:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.