VOOPOO box mods

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan VOOPOO box mods. Een mod is de batterij van een e-sigaret waar alle instellingen naar wens aan te passen zijn. De VOOPOO mods werken in de meeste gevallen op externe 18650 batterijen.

VOOPOO is sinds 2014 actief in de e sigaret branche. Hiermee hebben ze de nodige ervaring opgebouwd. Deze ervaring is duidelijk terug te vinden in de box mods van het merk. Hieronder een overzicht van deze producten. Heeft u vragen over de producten van dit merk? Neem dan contact met ons op.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  160 Watt
  Voopoo Argus GT - 160W Box MOD

  VOOPOO mod met 510-aansluiting. Exclusief de batterijen.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  160 Watt
  € 47,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  180 Watt
  Voopoo Black Too - 180W MOD

  Voopoo box mod die gebruik maakt van de GENE Chip.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  180 Watt
  € 74,95
 • Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  100 Watt
  Voopoo Drag X Plus Professional Edition MOD

  Voopoo box mod, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  100 Watt
  € 44,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

VOOPOO box mod kopen

VOOPOO is een merk dat naast complete e-sigaret startsets ook losse box mods maakt. Een mod wordt geleverd zonder clearomizer of coils, hierbij dient u deze dus zelf nog apart aan te schaffen. De VOOPOO mods hebben allen een 510-aansluiting. U kunt dus iedere clearomizer of tank met een soortgelijke aansluiting plaatsen op het apparaat.

Waarom kiezen voor een VOOPOO mod?

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij het merk VOOPOO. De opzet van de meeste mods van het merk is daardoor ook gelijk. Het OLED display bevindt zich aan de smalle zijde van de mod. Hier zijn alle dampgegevens terug te vinden. Daarnaast kan de gebruiker alle instellingen aanpassen naar eigen wens. Zo kan er geschakeld worden tussen de wattages en kan de gebruiker de batterijstatus opvragen.

Externe 18650 batterijen

De mods van VOOPOO maken gebruik van externe batterijen. Deze dient de gebruiker apart aan te schaffen. Het merk maakt gebruik van de 18650 variant van deze batterijen.

Voor het opladen dient er gebruik gemaakt te worden van een externe oplader. Kiest u voor opladen middels een USB-C kabel? Dan zult u al snel merken dat dit veel tijd in beslag neemt. Dit komt, doordat de externe batterijen vaak een groot vermogen hebben. Een USB-C of USB kabel kan deze kracht niet altijd leveren.

Meer weten over mods? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.