VGOD MODs

VGOD mech mods voor de ervaren dampers en DIY'ers. Mech mods of tube mods werken zonder chipset die de performance bepaald. Dit is afhankelijk van je eigen RDA setup en batterij.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
  • VGOD Elite - Mech MOD
    VGOD Elite - Mech MOD
    € 119,95
    Elegante, krachtige mech mod. Alleen geschikt voor de ervaren damper.

1 artikel(en)

De VGOD mod

Het bouwen van eigen coils en dampen voor de smaak- en dampbeleving? Dan bent u bij VGOD aan het juiste adres. Het merk staat bekend om zijn ervaring op het gebied van DIY.

Bij aankoop van een mod van VGOD dient u zelf een clearomizer van het merk te bestellen. Deze clearomizers werken niet op een traditionele coil. In plaats hiervan moet u zelf gloeidraad en katoen monteren om zo een eigen coil te creëren.

Het voordeel van het zelf bouwen van een coil is dat de smaak van de liquid een stuk groter is. Daarnaast kunt u grotere wolken maken. Voor een grotere dampbeleving raden wij een Shake & Vape aan. Deze hebben een groter percentage VG dan PG. 

Voorbeelden van Shake & Vapes zijn:

De VGOD Elite Mod

Deze Elite mod is werkzaam op een externe 18650 batterij. De smaak- en dampproductie staan centraal bij deze mod. U dient dan ook een bijpassende clearomizer te gebruiken.

Mech mods zijn volledig automatisch. Hierdoor bevatten ze geen extra beveiligingen. Wij raden het daarom dus ook sterk af om een Elite mod te kopen wanneer u hier weinig ervaring mee hebt. 

Bijbehorende accessoires

Wanneer u een mod koopt van VGOD is het van belang om de juiste accessoires te bestellen. Doet u dit niet dan bestaat er de kans dat het product niet naar behoren werkt.

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!