Uwell box mods

De mods en batterijen van Uwell zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Een box mod geeft vaak de optie om zelf de instellingen te bepalen en een batterij heeft in de meeste gevallen vooraf bepaalde instellingen. Een box mod van Uwell geeft dus meer mogelijkheden dan een batterij maar is daarentegen wel moeilijker te begrijpen en hierdoor eerder geschikt voor ervaren dampers.

Onderstaand zijn alle mods en batterijen van Uwell uitgestald.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Uwell mod kopen?

De mods van Uwell zijn verkrijgbaar bij Slimroken. Een mod kan vooraf ingesteld instellingen hebben maar ook zelf instelbaar zijn met geavanceerde opties. De geavanceerde mods werken vaak op externe 18650 batterijen en worden door hun vermogen vaker gekozen door ervaren dampers.

Het is aan u om de keuze te maken welke mod past bij uw wensen. Belangrijk om te weten: met enkel een mod kan u niet veel, u heeft ook nog een clearomizer, bijbehorende coils en een e-liquid nodig om daadwerkelijk te kunnen dampen.

Complete Uwell e-sigaret

Zoals hierboven beschreven is een mod als het ware enkel een batterij. Naast de losse mods heeft Slimroken ook complete e-sigaretten van Uwell. Deze e-sigaretten zijn op te splitsen in twee categorieën: de normale startsets en de pod systeem startsets. Bij de normale startsets van Uwell wordt er gebruik gemaakt van een traditionele clearomizer/tank met bijbehorende coils. Bij de pod e-sigaretten is de clearomizer vervangen voor een pod met (vaak) een ingebouwde coil.

Wanneer de coil in een pod verbrand is dient u de gehele pod te vervangen voor een nieuw exemplaar, bij normale e-sigaretten vervangt u enkel de coil en niet de gehele tank.

De complete pod systeem e-sigaretten van Uwell worden vaak gekozen door mensen die overstappen naar de e-sigaret.

Bijbehorende Uwell producten

Naast de mods en batterijen van Uwell heeft Slimroken ook complete startsets van Uwell in haar assortiment opgenomen. Dit zijn e-sigaretten die compleet met batterij, clearomizer, coils en oplaadkabel worden geleverd. Het enige wat u hierbij nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze. De overige Uwell producten zijn te benaderen via de onderstaande pagina's:

Meer weten over mods? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.