Teslacigs MODs

Teslacigs is een E-smoking merk dat al sinds 2013 hardware produceert. Teslacig box mods zijn geïnspireerd op steampunk. De mods maken gebruik van 18650 batterijen en zijn geschikt voor elke clearomizer.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

De Teslacigs mod

Teslacigs is opgericht in 2013 en zet zich in voor hoogwaardige moderne elektronische sigaretten. Zij garanderen een merk dat je kan vertrouwen en een merk dat veel waarde hecht aan zijn klanten. Dit doen zij door constant te streven naar het innoveren en upgraden van e-sigaretten en losse box mods. De mods zijn geïnspireerd op steampunk.

De verschillende modellen

In het assortiment van Slimroken.nl vindt u drie verschillende mods terug. Dit zijn drie krachtige mods met een steampunk stijl. Dit zijn achtereenvolgend de volgende modellen:

U dient bij deze modellen de batterijen los bij te bestellen. Deze worden niet automatisch meegeleverd. Voor meer informatie over het product navigeert u naar de productpagina van het type mod.

De Teslacigs Nano Mod

De Nano mod heeft een robuuste en krachtige uitstraling. De mod is volledig gesneden uit roestvrijstaal en is verkrijgbaar in drie authentieke kleuren. Met een vermogen van 120W wordt de mod beschouwd als krachtig. Dit vermogen wordt aangedreven middels twee externe batterijen. De uitgebreide/geavanceerde instellingen maken het tot een mod voor de ervaren damper.

De Teslacigs Punk (86W) Mod

Deze pen-vormige mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 86W. Ook deze clearomizer heeft een authentiek ontwerp. Dit wordt beschouwd als de rode draad in de ontwerpen van Teslacigs. De boxmod wordt geleverd zonder clearomizer. Dit betekent dat de gebruiker deze zelf nog dient aan te schaffen. Daarnaast is de mod werkzaam op één externe 18650 batterij. Deze batterij is verkrijgbaar in een aantal merk varianten.

 

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!