Suorin MOD's

De batterijen op deze pagina zijn geproduceerd door Suorin, een bedrijf dat eenvoud ademt. Heeft u vragen over de batterijen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  320 mAh
  Suorin - Edge Batterij

  Een externe batterij voor de Suorin Edge.

  Batterij
  320 mAh
  € 7,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Suorin batterij kopen?

Op deze pagina vindt u alle batterijen van het merk Suorin. Deze batterijen kan u gebruiken als reserve of wanneer uw huidige batterij het heeft begeven. Voor het opladen van de batterijen dient u gebruik te maken van een micro USB kabel, deze kabel wordt enkel meegeleverd bij aankoop van een complete startset.

Heeft u vragen over welke batterij u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Suorin Edge batterij

De Edge batterij van Suorin is enkel te gebruiken in combinatie met de Edge E-sigaret van Suorin. Deze batterij heeft een capaciteit van 320mAh en kan worden verkregen in verschillende kleurcombinaties. U kan de batterij aanschaffen wanneer u wenst om meerdere batterijen tegelijkertijd bij u te dragen. De batterij kan worden opgeladen middels een micro USB kabel, deze is niet meegeleverd bij aankoop van de losse batterij.

Overige Suorin onderdelen

Naast de batterijen van Suorin heeft Slimroken ook andere artikelen van dit merk in haar assortiment opgenomen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar via de onderstaande koppen:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.